Πάρτι γενεθλίων για την Αθηνά Οικονομάκου - Το φιλί από τον Φίλιππο Μιχόπουλο μπροστά στις κάμερες

Φαίνεται για 20 αλλά τελικά είναι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάρτι γενεθλίων για την Αθηνά Οικονομάκου - Το φιλί από τον Φίλιππο Μιχόπουλο μπροστά στις κάμερες

Πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλιά της εννοείται συντροφιά με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και φίλους! Η κάμερα του Youweekly.gr απαθανάτισε το τρυφερό φιλί τους.

Την ημέρα των γενεθλίων της η Αθηνά το γιόρτασε στο club «Balthazar» μαζί με τους πιο στενούς φίλους της, οι οποίοι και είχαν αναλάβει να ετοιμάσουν την τριώροφη τούρτα-υπερπαραγωγή με θέμα από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» και με ένα ζαχαρωτό κινητό στην κορυφή που είχε τη φωτογραφία της.

 Αθηνά Οικονομάκου  γενέθλια

Η ηθοποιός έσβησε τα 34 κεράκια της τούρτας της συγκινημένη με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο στο πλευρό της, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που της ευχήθηκε!

 Αθηνά Οικονομάκου  Φίλιππος Μιχόπουλος

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου από τα γενέθλιά της - Η τούρτα υπερπαραγωγή

Η Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει τα γενέθλιά της! Η γνωστή ηθοποιός είναι πιο χαρούμενη από ποτέ και φαίνεται! Παρόλα αυτά εσείς ξέρετε πόσο ετών είναι; Τα social media της έχουν γεμίσει ευχές.

Από το πρωί η ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τους επώνυμους φίλους και όχι μόνο. Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η τούρτα έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι γεννημένη στις 6 Μαρτίου 1986 και σήμερα κλείνει τα 34 της χρόνια. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ και περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που την αγαπούν η ίδια περνάει μια τέλεια μέρα.

Αθηνά Οικονομάκου γενέθλια Αθηνά Οικονομάκου γενέθλια  ευχές Αθηνά Οικονομάκου γενέθλια τούρτα

Λίγες ημέρες ωστόσο πριν τα γενέθλιά της είχε ξεκαθαρίσει δημόσια αν θα έρθει ένα δεύτερο παιδί στην ζωή της ή όχι! Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ