Αθηνά Οικονομάκου: Έρχεται το δεύτερο παιδί με τον Μιχόπουλο - «Ναι, θέλω να κάνω»!

Το αποκάλυψε ανοιχτά για πρώτη φορά!

Αθηνά Οικονομάκου: Έρχεται το δεύτερο παιδί με τον Μιχόπουλο - «Ναι, θέλω να κάνω»!

Όπως φαίνεται από την συνέντευξη που έδωσε η Αθηνά Οικονομάκου σε γνωστό περιοδικό, δεν θα αργήσει να έρθει ένα δεύτερο παιδί με τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο. «Ναι, θέλω να κάνω», δήλωσε για πρώτη φορά.

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση, αλλά και για την συνεργασία της με την Μαίρη Συνατσάκη, στο People και στην δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονιομάκου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι παρόλο που έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, και θέλει να χαρίσει ένα αδερφάκι στον μικρό Μάξιμο.

«Ναι, θέλω να κάνω δεύτερο παιδί. Ακόμα κι αν μου είναι δύσκολο λόγω συνθηκών, δουλειάς και κούρασης, θέλω να το κάνω για τον Μάξιμο. Είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα αδελφάκι. Εξίσου σημαντικοί είναι και οι φίλοι στη ζωή. Μάλιστα πολλές φορές μπορεί να συνδεθείς μαζί τους και να αποκτήσεις πιο στενή σχέση απ’ ό,τι με τα αδέλφια σου. Πιστεύω όμως ότι αν οι γονείς δημιουργήσουν μια υγιή σχέση ανάμεσα στα παιδιά τους τότε ο αδελφός ή η αδελφή είναι στήριγμα και η καλύτερη παρέα», δήλωσε.

Μπορεί η ηθοποιός να έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα ωστόσο,για την οικογένεια της πάντα βρίσκει χρόνο.

Αθηνά Οικονομάκου: Βγήκε βόλτα με το νέο αμάξι του Μιχόπουλου! Είναι μαύρο σαν τη νύχτα και εντυπωσιάζει!

Η Αθηνά Οικονομάκου βγήκε βόλτα με το νέο αμάξι του Μιχόπουλου είναι μαύρο σαν τη νύχτα και εντυπωσιάζει, έχουμε όλο το υλικό σε φωτογραφίες! Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Οι δυο τους, είχαν μάλιστα μαζί και τον μικρό Μάξιμο! Η Αθηνά και ο Φίλιππος αποφάσισαν να χαλαρώσουν από την καθημερινότητα και πήγαν στην Γλυφάδα. Τα βλέμματα όλων τράβηξε το νέο αμάξι του ζευγαριού, το οποίο είναι σαν «θηρίο».

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο, μαύρο τζιπ με παράθυρα σχεδόν φιμέ. Άλλωστε και οι δύο, δεν αγαπούν την δημοσιότητα και κρατούν χαμηλούς τόνους. Εμείς βρεθήκαμε εκεί και έχουμε φωτογραφίες! Ιδού:

Αθηνά Οικονομάκου αμάξιΑθηνά Οικονομάκου νέο αυτοκίνητοΑθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Δείτε και το βίντεο από τον Alpha με την ηθοποιό που δεν γνώριζε κανείς...