Στιγμές ευτυχίας για τον Νίκο Μουτσινά - Έτσι έκανε την ανακοίνωση

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς διανύει μια πολύ επιτυχημένη και όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά του. Το «Καλό Μεσημεράκι» επιστρέφει και θέλησε και ο ίδιος να κάνει την ανακοίνωση με μια ανάρτηση του.

Η εκπομπή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτμεβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και μετά τα teasers που είχαν κυκλοφορήσει, βγήκε επιτέλους και το τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σεζόν!.

Expand player

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και οι Alcatrash είδαμε να παρτάρουν μέχρι τελικής πτώσεως και στο τέλος έρχεται η στιγμή πουν γίνεται η ανακοίνωση πως πρέπει να επιστρέψουν στο πλατό για τη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης μεσημεριανής εκπομπής του σταθμού.

Επικό βέβαια ήταν και ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς. Δείτε το εδώ!

Έτσι έκανε την ανακοίνωση ο Νίκος Μουτσινάς για τις στιγμές ευτυχίας που ζει

Ωστόσο, το trailer θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και ο Νίκος Μουτσινάς. Έτσι, το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας την ανακοίνωση της μεγάλης πρεμιέρας της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

«Παιδιά??? Μου λείψατε! 14 Σεπτεμβρίου ερχόμαστε», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτηση της. Όπως ήταν επόμενο τα likes από τους followers του έπεσαν σαν την βροχή, ενώ οι θαυμαστές του έσπευσαν να τους σχολιάσουν πως ανυπομονούν για την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα σε πανέμορφα νησιά της Ελλάδος. Στην παρέα του όπως ήταν λογικό βρέθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη με την οποία είναι κολλητοί φίλοι. Και οι δυο έχουν πολύ χιούμορ και έτσι ο παρουσιαστής δημοσίευσε ένα βίντεο... έπος τους από το ξενοδοχείο που έμειναν. Δείτε το και θα μείνετε «κάγκελο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Νίκος Μουτσινάς σε ρόλο... τραγουδίστριας - Βίντεο έπος που κάνει χαμό

Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για τον Νίκο Μουτσινά