Ο Νίκος Μουτσινάς σε ρόλο... τραγουδίστριας - Βίντεο έπος που κάνει χαμό

Θα «λιώσετε» από τα γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Νίκος Μουτσινάς σε ρόλο... τραγουδίστριας - Βίντεο έπος που κάνει χαμό

Απλά έπος είναι το βίντεο του Νίκου Μουτσινά που κάνει χαμό στο διαδίκτυο και αυτό γιατί τον είδαμε σε ρόλο... τραγουδίστριας και συγκεκριμένα, κορυφαίας τραγουδίστριας. Ο παρουσιαστής - ηθοποιός έχει απίστευτο χιούμορ και για ακόμη μια φορά τους "τρέλανε" όλους.

Έχοντας επιστρέψει από τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», ετοιμάζεται για την μεγάλη του πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, η οποία δείτε εδώ πότε θα γίνει.

Αυτές τις ημέρες πρόκειται να χαλαρώσει στο σπίτι του με τα 3 κατοικίδια του, αφού η ημέρα τις επιστροφής του φτάνει και οι προετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς.

Ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για να "τρελάνει" το διαδίκτυο, κάτι που έκανε και πριν από λίγες ώρες. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο έπος. Μέσω εφαρμογής έβαλε το πρόσωπο του στο βίντεο της Αμερικανίδας ράπερ, Cardi B και έγινε για λίγο... τραγουδίστρια.

Σε ρόλο τραγουδίστριας σε ένα βίντεο έπος έχουμε δει ξανά τον Νίκο Μουτσινά όμως με... ξανθιά μαλλιά

Ξανθά μαλλιά έβαλε ο Νίκος Μουτσινάς και με την ανάρτηση του "έριξε" όλο το διαδίκτυο. Ο παρουσιαστής έχει μπόλικο χιούμορ, ωστόσο με αυτή την ανάρτηση του έδωσε... ρεσιτάλ.

Τι και αν βρίσκεται σε διακοπές, ο παρουσιαστής δεν αφήνει παραπονεμένους τους διαδικτυακούς του φίλους και καθημερινά με διάφορες αναρτήσεις του, τους ενημερώνει για τις όμορφες στιγμές που περνάει.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι λάτρης των social media και δεν τον νοιάζει να τσαλακωθεί. Για αυτό και χθες έκανε μια ανάρτηση έπος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έβαλε το πρόσωπο του στο πρόσωπο της... Madonna και με αυτό τον τρόπο θέλησε να της πει χρόνια πολλά. Να σημειώσουμε πως με ξανθά μαλλιά ο παρουσιαστής είναι... απίστευτος. Δείτε μάλιστα με ποιον βρίσκεται στις διακοπές του εδώ!

Αυτή είναι η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά που "έριξε" το διαδίκτυο με ξανθά μαλλιά

Νίκος Μουτσινάς instagram