«Δε θα σε βλέπω...» - Το μήνυμα την Κατερίνας Καινούργιου για τη νέα εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Υπέροχα σχόλια!

Με αφορμή τη νέα εκπομπή που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Mega, η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να στείλει ένα μοναδικό μήνυμα στην καλή της φίλη για το νέο της ξεκίνημα ξεκαθαρίζοντας πως μπορεί να μην την βλέπει επειδή θα παίζουν στην ίδια ώρα αλλά θα μαθαίνει πώς τα πηγαίνει από το κοντρόλ.

Οι δύο κυρίες είναι πολύ καλές φίλες και έτσι η Κατερίνα Καινούργιου δε θα μπορούσε να μην στείλει τις ευχές της στη νεαρή ηθοποιό για το νέο ξεκίνημα που θα κάνει στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας.

Expand player

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και θα παίζει απέναντι από το Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου. Xθες μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα μπήκε στο στούντιο μαζί με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες.

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα

«Αν και απέναντι, σ΄ αγαπώ! Καλή επιτυχία φίλη... δε θα σε βλέπω (λίγο ανέφικτο) αλλά θα μου λένε από το ακουστικό τι κάνεις», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μόλις έγινε η ανακοίνωση για τη Δανάη Μπάρκα από το Megatv για το όνομα της εκπομπής της

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, το Megatv θέλησε να κάνει την επίσημη ανακοίνωση για τη νέα εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει στο κανάλι η Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, σήμερα έγινε γνωστό το όνομα που θα δώσουν στο πρότζεκτ της νεαρής ηθοποιού.

Η Δανάη Μπάρκα πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά σε λίγο καιρό με την εκπομπή της, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για την ομάδα της.

Ο Άρης Καβατζίκης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι δύο σίγουροι ενώ πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες και για την ένταξη του Αποστόλη Ρουβά στο ρόλο του σεφ.

Σήμερα, το Mega θέλησε σήμερα να ανακοινώσει το όνομα της εκπομπής, το οποίο δε θα είναι άλλο από το «Πάμε Δανάη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μαγιό και στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για το bullying που έχει υποστεί - "Η κακεντρέχεια και το βρισίδι..."