Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μαγιό και στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα

Η δυνατή ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μαγιό και στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της και τη συνοδεύει με το πιο ξεχωριστό και ηχηρό μήνυμα.

Δεν είναι λίγες οι φορές κατά τις οποίες η Δανάη Μπάρκα έχει δείξει πως αισθάνεται άνετα με το σώμα της και έχει παρακινήσει και τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν το ίδιο.

Η ηθοποιός που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στο Mega, κατάφερε για ακόμα μία φορά να «ρίξει» το Instagram με τα λόγια της.

«Πηγαίνοντας για βουτιά ήθελα να σας πω τα εξής:

  • να αγαπάτε το σώμα σας
  • να φοράτε ο,τι μα ο,τι γουστάρετε
  • να μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα
  • η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας
  • στο σώμα σας κρύβεται η ψυχή σας,
  • φροντίστε την και απομακρύνεται τοξικούς ανθρώπους
  • δεν υπάρχει «τελειότητα» για να χαρακτηρίζουμε κάτι «ατελές»
  • χαμογελάστε. αγαπήστε. ονειρευτείτε.
  • διανύουμε μια δύσκολη κι επικίνδυνη περίοδο στον πλανήτη μας. Μην ασχολείστε με μικρότητες και μην αφήνετε άλλους να σας χαλάνε το κέφι.

Δεν τα λέω σαν ειδική,τα λέω σαν παθούσα

Η εμπειρία είναι η καλύτερη γνώση-γι αυτό αγαπήστε και απολαύστε την ζωή. Δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε,δεν ξέρουμε πως θα πεθάνουμε..ξέρουμε όμως ότι μέχρι να πεθάνουμε οφείλουμε να ζούμε. Ζήστε και μην μένετε σε ανούσια πράγματα.

Αλλού βρίσκεται η ουσία. Καλημέρα κορίτσια και αγόρια μου», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της.

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα για το bullying που έχει υποστεί - "Η κακεντρέχεια και το βρισίδι..."

H γλυκύτατη Δανάη Μπάρκα, όπως ξέρουμε πρόκειται πολύ σύντομα να αναλάβει δική της καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι του Mega και ο ενθουσιασμός της είναι υπέρμετρος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα συναισθήματα που έχει για το νέο της ξεκίνημα, ενώ αναφέρθηκε και στο bullying που έχει υποστεί.

H όμορφη Δανάη έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για όλα δίχως να διστάζει στιγμή. Ήταν ειλικρινέστατη, ενώ οι απαντήσεις της ήταν εκτενείς και μακροσκελείς. Συγκινεί ιδιαιτέρως το σημείο της συνέντευξης στο οποίο αναφέρεται στο bullying που έχει βιώσει και εξηγεί το λόγο.

Αυτή είναι η συγκινητική συνέντευξη της Δανάης Μπάρκα όπου εξομολογείται πως έχει δεχτεί bullying

Με το πρωινό ξύπνημα πώς τα πάμε;

«Πάρα πολύ χάλια! Εγώ κοιμάμαι συνήθως στις πέντε το πρωί και ξυπνάω μεσημέρι. Τώρα τελευταία, ξυπνάω έντεκα με δώδεκα. Αλλά από τον Σεπτέμβρη, στις έντεκα θα είναι ήδη για μένα μεσημέρι. Θα τρώω μακαρονάδες. Θα το κάνω και αυτό. Ό,τι ώρα μου πούνε. Θα μπαίνω στο αμαξάκι μου, θα βάζω μουσική και ο Θεός βοηθός».

Τώρα δίνεις άλλη μία συνέντευξη, αλλά από Σεπτέμβρη θα παίρνεις εσύ συνεντεύξεις. Πώς σου φαίνεται αυτή η αλλαγή ρόλων;

«Μου αρέσει που θα μου δοθεί η ευκαιρία να ρωτήσω πράγματα που δεν έχω ακούσει να ρωτάνε. Στα έξι χρόνια που δουλεύω στο θέατρο και δίνω κάποιες συνεντεύξεις, ξέρω τι βαριέμαι να απαντάω, για ποια πράγματα θέλω να μιλήσω και τι μπορεί να με προσβάλει.

 Δανάη Μπάρκα mega

Θα προσπαθήσω μέσα από τις κουβέντες που θα κάνουμε στην εκπομπή να έρθουμε πιο κοντά με τους ανθρώπους που θα μας βλέπουν. Νομίζω ότι, με την κρίση που περνάμε αυτή την περίοδο, πρέπει να προάγουμε την ανθρωπιά. Να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Εχει χαθεί αυτό τα τελευταία χρόνια, γίναμε όλοι πιο σκληροί. Στόχος μου, λοιπόν, είναι να καλλιεργήσουμε την ενσυναίσθηση και το χαμόγελο.

Δεν ξέρω πόσο εύκολος μπορεί να είναι αυτός ο στόχος σε μια τόσο ανταγωνιστική τηλεοπτική ζώνη.

«Δεν νομίζω να θυσιάσω στον βωμό της εμπορικότητας την ανθρωπιά μου, το ήθος μου, αυτό που είμαι. Ελπίζω οι ανάγκες που έχω ως τηλεθεάτρια να συμπέσουν με τις ανάγκες και άλλων ανθρώπων. Τα τελευταία χρόνια, βλέπω τηλεόραση πολύ επιλεκτικά και συνήθως διαλέγω προγράμματα που με κάνουν να χαμογελάω, να παίρνω κάτι, να σκέφτομαι χωρίς να κουράζομαι, προγράμματα που μου αφήνουν μια αισιόδοξη νότα.

Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος στην εκπομπή. Οτιδήποτε μπορεί να φανεί διαφορετικό ανάλογα με την αισθητική που το παρουσιάζεις. Τα ίδια πράγματα μπορούν να ειπωθούν με άλλον τρόπο. Για παράδειγμα, πριν από λίγο καιρό είχα βάψει τα μαλλιά μου ξανθά.

Τώρα, τα επανέφερα στο φυσικό τους. Παρατήρησα ότι στα σχόλια στο Instagram κάποιοι μου έγραφαν «Ευτυχώς που τα άλλαξες, ήταν χάλια τα μαλλιά σου ξανθά» και άλλοι «Είσαι πολύ γλυκιά με το φυσικό σου χρώμα, να μην τα αλλάξεις ξανά». Αυτά τα δύο σχόλια λένε στην ουσία το ίδιο πράγμα, αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο και διαφορετική προσέγγιση».

 Δανάη Μπάρκα συνένετυξη

Βέβαια, τώρα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για ακόμη περισσότερα σχόλια.

«Νομίζω πως κανείς άνθρωπος δεν είναι προετοιμασμένος να εκτεθεί ξέροντας ότι θα υπάρξει η «σταύρωση», η κακεντρέχεια ή ενδεχομένως και το βρισίδι. Για να είμαι ειλικρινής, έχω υποστεί αρκετό bullying για τα χρόνια που δουλεύω.

Λόγω του ότι η μαμά μου είναι μια επιτυχημένη πρωταγωνίστρια χρόνων, με έχουν βάλει πολλές φορές στο στόχαστρο και έχω κληθεί άθελα μου να προσπαθώ να αποδείξω πως ό,τι κάνω, το κάνω επειδή το αγαπάω και με εκφράζει και όχι επειδή μου είναι εύκολο.

Γιατί δεν είναι! Ας μη γελιόμαστε. Είμαι όμως έτοιμη να προσπαθήσω να κερδίσω και τους δύσπιστους. Στόχος μας είναι να υπάρξει κάτι φρέσκο, να δείξουμε μια νέα αισθητική, να φτιάξουμε λίγο το κέφι μας, ρε παιδί μου»,

Πρόσφατα η Δανάη ακύρωσε διακοπές στη Μύκονο. Τι της συνέβη;