Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη εντυπωσιακή εμφάνιση στο Mega - Βίντεο μέσα από τα γραφεία

Είναι πιο έτοιμη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη εντυπωσιακή εμφάνιση στο Mega - Βίντεο μέσα από τα γραφεία

Σε λίγο καιρό, η Δανάη Μπάρκα πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή στο Mega, και έτσι σήμερα, έκανε την πρώτη της, εντυπωσιακή εμφάνιση στα γραφεία του καναλιού. Οι άνθρωποι του Mega, την καλωσόρισαν με ένα υπέροχο βίντεο.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα μας λέει καλημέρα από τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου καναλιού. Σήμερα, επισκέφθηκε τα γραφεία του Mega και έδειχνε να είναι, πιο χαρούμενη από ποτέ.

To Mega, την καλωσόρισε με τον δικό του τρόπο!

Από τη μεριά της, η Δανάη Μπάρκα έκανε τη δική της ανάρτηση μέσα από τα γραφεία του Mega και έγραψε:

«Mega μου. Φέτος,θα κάνουμε ο,τι περνάει απ’το χέρι μας για να ξεκινάει η μέρα σας με ένα megaλο χαμογελο. Και να είστε έτοιμοι..γιατί θα συμμετέχετε κι εσείς με τον τρόπο σας»

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες, ο φακός «τσάκωσε» την Δανάη Μπάρκα μαζί με τον σύντροφό της, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την επανασύνδεση.

Δανάη Μπάρκα: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη νέα της εκπομπή στο Mega

Η Δανάη Μπάρκα είναι έτοιμη για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα, και σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από τη νέα εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει στο Mega από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

H κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, είναι έτοιμη για μία νέα πρωτότυπη εμπειρία. Είναι η πρώτη φορά που θα τη δούμε στην τηλεόραση και η ίδια φαίνεται να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ.

Μιλώντας στο DownTown, αποκάλυψε πως θα χρειαστεί να αλλάξει τις συνήθειές της προκειμένου να καταφέρει να τα βγάλει πέρα στην πρωινή εκπομπή.

Αυτά αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα για τη νέα της εκπομπή στο Mega

«Εγώ κοιμάμαι συνήθως στις 5 το πρωί και ξυπνάω μεσημέρι. Τώρα τελευταία ξυπνάω 11 με 12. Αλλά από τον Σεπτέμβρη, στις 11 θα είναι ήδη για μένα μεσημέρι. Θα τρώω μακαρονάδες. Θα το κάνω και αυτό. Ό,τι ώρα μου πούνε. Θα μπαίνω στο αμαξάκι μου, θα βάζω μουσική και ο Θεός βοηθός.

Θα προσπαθήσω μέσα από τις κουβέντες που θα κάνουμε στην εκπομπή να έρθουμε πιο κοντά με τους ανθρώπους που θα μας βλέπουν. Νομίζω ότι, με την κρίση που περνάμε αυτή την περίοδο, πρέπει να προάγουμε την ανθρωπιά.

Να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Δεν νομίζω ότι θα θυσιάσω στον βωμό της εμπορικότητας την ανθρωπιά μου, το ήθος μου, αυτό που είμαι. Ελπίζω οι ανάγκες που έχω ως τηλεθεάτρια να συμπέσουν με τις ανάγκες και των άλλων ανθρώπων.

Νομίζω ότι κανείς άνθρωπος δεν είναι προετοιμασμένος να εκτεθεί ξέροντας ότι θα υπάρξει η «σταύρωση», η κακεντρέχεια ή ενδεχομένως και το βρισίδι. Για να είμαι ειλικρινής, έχω υποστεί αρκετό bullying για τα χρόνια που δουλεύω.

Είμαι όμως έτοιμη να προσπαθήσω να κερδίσω και τους δύσπιστους. Στόχος μας είναι να υπάρξει κάτι φρέσκο, να δείξουμε μια νέα αισθητική, να φτιάξουμε λίγο το κέφι μας ρε παιδί μου».