Δανάη Μπάρκα: Την "τσάκωσε" ο φακός στην πρώτη εμφάνιση με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση!

Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Την

Τη Δανάη Μπάρκα και το σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο "τσάκωσε" ο φακός του YouWeekly και μας "χάρισε" μία αποκλειστική φωτογραφία τους από την πρώτη κοινή τους έξοδο ύστερα από την πρόσφατη επανασύνδεσή τους. Η κοινή τους φωτογραφία δείχνει πως το ζευγάρι είναι κανονικά μαζί και έχει ξεκινήσει να απολαμβάνει ξανά ο ένας τον άλλον.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει αλλά αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί. Η Δανάη Μπάρκα, που ετοιμάζεται σύντομα να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή στο τηλεοπτικό πλατό του Mega, και ο αγαπημένος της Πάνος Αδαμόπουλος εθεάθησαν για πρώτη φορά μετά το "διάλειμμα" στη σχέση τους, στην Επίδαυρο, όπου παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση "Λυσιστράτη".

Η φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα από την πρώτη εμφάνιση με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση!

Σημειωτέον ότι ο σύντροφος της, όπως τον βλέπουμε στο βάθος με το μουσταρδί πουκάμισο, φοράει μία μάσκα τηρώντας έτσι τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό που πρέπει άλλωστε όλοι μας να σεβόμαστε.

μπάρκα επανασύνδεση πρώτη κοινή έξοδος

Επίσης, δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε το πόσο κομψό ήταν το φόρεμα της Δανάης και ότι το λαμπερό της χαμόγελο καταδεικνύει την ευτυχία της!

Δανάη Μπάρκα: Τέλος το ξανθό - Η νέα αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Δανάη Μπάρκα: Ανέβασε ολόσωμη και άφιλτρη φωτογραφία με μπικίνι

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα δε δίστασε να ανεβάσει μία ολόσωμη και ταυτόχρονα άφιλτρη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της, πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η αγαπημένη ηθοποιός είναι μία γυναίκα που όχι μόνο νιώθει άνετα με το σώμα της, αλλά το αγαπά και πάρα πολύ.

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει κάθε λεπτό από το καλοκαίρι της και έτσι αξιοποίησε το Σαββατοκύριακό της με τον καλύτερο τρόπο. Απόλαυσε λοιπόν ένα δροσερό μπάνιο με τον αγαπημένο της στην πισίνα.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι τα ξαναβρήκε πριν από λίγο καιρό. Δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασαν μαζί.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί θέλησε να μοιραστεί και ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει με το μαγιό της. Μπορεί πολλές celebrities να επιλέγουν να θολώνουν τις φωτογραφίες της και να βάζουν ένα σωρό φίλτρα μέχρι να φανούν... μισές, η Δανάη Μπάρκα όμως επιλέγει να δείχνει τον εαυτό της έτσι ακριβώς όπως είναι!

Αυτή είναι η ολόσωμη και άφιλτρη φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με μαγιό

«Δευτέρα. Τέλος το διήμερο. Πίσω στην δουλειά σήμερα...

Αλλά ξέρετε τι;; Μια ζωή έχουμε και ας τα κάνουμε όλα (σχεδον).

Να κάνουμε ο,τι μας κρατάει χαρούμενους,να παίρνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται,να ρισκάρουμε γιατί no risk,no story- να χαμογελάμε,να ονειρευόμαστε και να μένουμε δημιουργικοί..γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Καλημέρα», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας της.