Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφο της μετά την επανασύνδεση τους

Που βρίσκονται;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφο της μετά την επανασύνδεση τους

Μια τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφό της, δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα και συγκεκριμένα την πρώτη μετά την επανασύνδεση τους. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η ηθοποιός από τον Σεπτέμβριο, θα καλημερίζει τους τηλεθεατές από την πρωινή εκπομπή του Mega, την οποία θα αρχίσει σε λίγο καιρό να προετοιμάζει.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον απαιτητικό χειμώνα που έρχεται ο οποίος θα είναι γεμάτος με επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Σήμερα, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους φίλους της στο λογαριασμό της στο Instagram, την πρώτη της φωτογραφία με τον αγαπημένο της μετά την επανασύνδεσή τους.

Μετά από έξι μήνες που έμειναν χωριστά, η ηθοποιός και ο Πάνος Αδαμόπουλος έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Δείτε και φωτογραφία της με μαγιό από τις διακοπές.

Δανάη Μπάρκα σύντροφος επανασύνδεση

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Δανάης Μπάρκα έγινε από το Ευτυχείτε

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, τον τελευταίο καιρό αφού όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, υπάρχει μια ανατροπή στην προσωπική της ζωή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της συγκεκριμένης εκπομπής η Δανάη Μπάρκα εδώ και αρκετό καιρό έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, Πάνου Αδαμόπουλου!

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά πως το ζευγάρι μετά από 6 μήνες απόστασης αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του και μάλιστα η Δανάη πήρε τα πράγματά της και γύρισε στο σπίτι τους αφού για όσο διάστημα ήταν χώρια είχε μετακομίσει ξανά στο πατρικό της. Και οι δυο προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, όπως έκαναν και στο παρελθόν, αν και ήδη έχουν ξεκινήσει τις κοινές εμφανίσεις!

Να σημειωθεί πως ήταν μαζί 6,5 ολόκληρα χρόνια!

Πριν από λίγο καιρό, στην ίδια εκπομπή, είχε ανακοινωθεί κι ένας χωρισμός! Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

Γιατί είχαν χωρίσει η Δανάη Μπάρκα με τον Πάνο Αδαμόπουλο

Δανάη Μπάρκα επανασύνδεση σχέση

Όταν είχε γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους η Δανάη Μπάρκα είχε μιλήσει γι αυτό: «Ισχύει η είδηση. Χωρίσαμε πριν από λίγες μέρες. Μείνει σε αυτό, σε παρακαλώ, δεν νιώθω άνετα να μιλάω γι’ αυτά»,