Στο Mega ο αδερφός του Σάκη Ρουβά

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο Mega ο αδερφός του Σάκη Ρουβά

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει σε λίγο καιρό στο Mega η Δανάη Μπάρκα, καθώς όπως έγινε γνωστό, πρόκειται να έχει στο πλευρό της τον αδερφό του Σάκη Ρουβά, Αποστόλη, ο οποίος είναι σεφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αποστόλης βρίσκεται κοντά στο να δώσει τα χέρια με το μεγάλο κανάλι και να τον δούμε επιτέλους μπροστά από το γυαλί.

Πριν από μερικούς μήνες, η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να κάνει έναν διαγωνισμό μαγειρικής με τον Αποστόλη και κριτές τα παιδιά της. Κάτια και Απόστολος μπήκαν στην κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και μαγείρεψαν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μακαρόνια με κιμά. Στο τέλος τα παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη αποφάσισαν ποιο πιάτο τους άρεσε περισσότερο.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τον Σάκη Ρουβά, δείτε εδώ την ανάρτησή του που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Πέρα από τον αδερφό του Σάκη Ρουβά στο Mega πάει και ένας πρώην συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά

Πολλές είναι οι αλλαγές που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι! Ήδη ένας συνεργάτης του έχει αποχωρήσει και... έχει κλείσει με το Mega και την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα! Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω όσες πληροφορίες έχω.

Αυτός είναι ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά που έφυγε από το Καλό Μεσημεράκι για να πάει Mega

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που έφτασαν σε μένα αναφέρουν πως ο Στέλιος Κλώνος ο floor manager της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά που πρωταγωνίστησε ουκ ολίγες φορές στα αστεία του διάσημου παρουσιαστή πλέον ανήκει στο δυναμικό του MEGA.

Φεύγει από τον Μουτσινά και πάει Mega ο Στέλιος Κλώνος

Ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει με μια ανάρτησή του στο Facebook πως αποχωρεί από το δυναμικό του ΣΚΑΙ - δείτε την ανάρτησή του εδώ - τηρώντας, όμως, σιγή ιχθύος για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα βρίσκεται στη φάση της αναζήτησης των προσώπων που θα την πλαισιώσουν ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η τελική επιλογή.