Καλό Μεσημέρακι: Ανακοίνωσε πως φεύγει από τον Νίκο Μουτσινά και το ΣΚΑΪ με μία ανάρτηση

Φεύγει και πάει Mega!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημέρακι: Ανακοίνωσε πως φεύγει από τον Νίκο Μουτσινά και το ΣΚΑΪ με μία ανάρτηση

Ένας στενός συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την εκπομπή, «Καλό Μεσημεράκι» και από το ΣΚΑΪ, αποχαιρετώντας τους φίλους του.

Η εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή θα επιστρέψει και με τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο φαίνεται πως θα υπάρξουν μερικές αλλαγές.

Ο Στέλιος Κλώνος είναι μία από αυτές τις αλλαγές. Ο floor manager της εκπομπής αποχωρεί από το Καλό Μεσημεράκι και έτσι θέλησε να πει το δικό του αντίο στους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι λόγοι που οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας του floor manager με το Καλό Μεσημεράκι είναι οικονομικής φύσεως. Μάλιστα, δεν αποκλείεται από το φθινόπωρο να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής που θα παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα στο Mega.

Στέλιος Κλώνος αποχώρηση Καλό Μεσημεράκι

Δείτε εδώ το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν.

Νίκος Μουτσινάς: Εξελίξεις με το Καλό Μεσημεράκι στο ΣΚΑΪ

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει, οι πρώτες φωτογραφίες από το backstage της εκπομπής και όλα φαίνεται πως είναι έτοιμα για μία νέα δυναμική σεζόν!

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον του Νίκου Μουτσινά στο κανάλι του Φαλήρου. Όλα φαίνεται πως μπήκαν σε μία σειρά και έτσι ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Στο Instagram, κυκλοφόρησαν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ της εκπομπής και όπως όλα δείχνουν, σε λίγο καιρό θα το δούμε!

Η παρέα παραμένει ίδια. Ο Νίκος Μουτσινάς θα έχει για ακόμα μία χρονιά στο πλευρό του τη «Βάνια» ή αλλιώς Ματίνα Νικολάου και φυσικά τους αγαπημένους του Alcatrash.