Χτυπημένος και λιπόθυμος ο Νίκος Μουτσινάς - Το νέο βίντεο για το Καλό Μεσημεράκι "έσκασε μύτη"

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χτυπημένος και λιπόθυμος ο Νίκος Μουτσινάς - Το νέο βίντεο για το Καλό Μεσημεράκι

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να περνάει χαλαρά τις ημέρες του κάνοντας διακοπές με την παρέα του, ωστόσο, πριν από λίγο καιρό είχε επιστρέψει στην Αθήνα για να γυριστεί το νέο promo βίντεο για το Καλό Μεσημεράκι, το οποίο και κυκλοφόρησε δείχνοντας τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ να είναι λιπόθυμος και χτυπημένος στο πρόσωπο!

Τα λόγια είναι περιττά για την ομάδα του Νίκου Μουτσινά αλλά και για τον ίδιο που κάθε φορά με τις ιδέες του εκπλήσσει το τηλεοπτικό κοινό!

Δείτε το νέο trailer, λοιπόν, παρακάτω:

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr τον είχε απαθανατίσει με παρέα στο θέατρο! Δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες.

Νέα, ξαφνική απόφαση του ΣΚΑΙ για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

Κι ενώ ο Νίκος Μουτσινάς παραθέριζε σε μια υπέροχη βίλα - δείτε εδώ φωτογραφίες - πριν από λίγες ημέρες ξαφνικά επέστρεψε στην Αθήνα κι άρχισε να γυρίζει το trailer του - δείτε εδώ τα πρώτα στιγμιότυπα, κι απόρησα κι εγώ! Κι αφού το έψαξα ανακάλυψα πως ο ΣΚΑΙ πήρε μια απόφαση που μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει πουθενά... Θα τα μάθετε, όμως, όλα εδώ πρώτοι, στο Vanda's blog του Youweekly.gr.

Το Καλό Μεσημεράκι είναι μια από τις πιο κορυφαίες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης κι ο κόσμος το αγαπά τόσο πολύ που ακόμα δεν τελείωσε ανυπομονεί να επιστρέψει ξανά! Και γι'αυτό αλλά και λόγω όλων αυτών που συνέβησαν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν με τον κορωνοϊό οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ αποφάσισαν να επαναφέρουν το project πιο νωρίς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η απόφαση του ΣΚΑΙ για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

Καλό μεσημεράκι πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες και σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr οι υπεύθυνοι στον ΣΚΑΙ αποφάσισαν οι πρεμιέρες των ψυχαγωγικών magazino να βγουν πρόωρα στον αέρα. Για την ακρίβεια τα πρόσωπα της ενημέρωσης του σταθμού θα επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 24 Αυγούστου ενώ επιθυμία του σταθμού είναι τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο και η Ιωάννα Μαλέσκου που ξεκινάει στο κανάλι νέα εκπομπή, να κάνουν πρεμιέρα μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 31 Αυγούστου.

Όπως ήδη γνωρίζω με σιγουριά ο σταθμός βρίσκεται σε αναμπουμπούλα γιατί κάνει τις λίγες αλλαγές που θέλει στο Καλό Μεσημεράκι για να τελειοποιηθεί αλλά ψάχνει ταυτόχρονα και τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Ιωάννα στο νέο της αυτό ξεκίνημα...