Με παρέα στο θέατρο ο Νίκος Μουτσινάς - Στεκόταν άνετος μπροστά στους φωτογράφους

Αποκλειστικό υλικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με παρέα στο θέατρο ο Νίκος Μουτσινάς - Στεκόταν άνετος μπροστά στους φωτογράφους

Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε χθες στην εκδήλωση που έγινε στο θέατρο Άλσος και βρισκόταν με πολύ καλή παρέα. Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής δε δίστασε να σταθεί πολύ άνετος μπροστά σε όλες τις κάμερες και τους φωτογράφους και να τους χαρίσει το πιο πλατύ του χαμόγελο.

Είναι γνωστό πως πρόκειται για έναν άνθρωπο έξω καρδιά, ο οποίος πέρα από το απίστευτο χιούμορ που έχει, είναι και πολύ κοινωνικός. Αποτέλεσμα αυτού, είναι σε κάθε έξοδό του να χαμογελάει σε όλους, να φωτογραφίζεται και να βρίσκεται πάντα με πολλούς φίλους του.

Έτσι και χθες βράδυ, ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Η ταράτσα του Φοίβου» προκειμένου να τιμήσει τον καλό του φίλο, Φοίβο Δεληβοριά. Στη συγκεκριμένη πρεμιέρα βρισκόταν και η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Μαζί του φυσικά και η απόλυτη αδυναμία του, Ματίνα Νικολάου αλλά και η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία μάλιστα συμμετέχει στην παράσταση.

Νίκος Μουτσινάς Ματίνα Νικολάου
Νίκος Μουτσινάς θέατρο
Νίκος Μουτσινάς σχέση

Νίκος Μουτσινάς Νατάσα Μποφίλιου

Νίκος Μουτσινάς: Δημόσια έκκληση από τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ! "Θα ήθελα κάποιος να βοηθήσει..."

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Παρασκευής το Νίκο Μουτσινά στο μπαλκόνι του σπιτιού του αφού βρήκε δυο μωράκια περιστέρια και μέσα από το instagram του έκανε έκκληση σε όποιον ξέρει να του στείλει μήνυμα να τον διαφωτίσει τι μπορεί να κάνει ώστε να βοηθήσει και αυτά αλλά και την μαμά τους.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε βίντεο από τα περιστέρια να κάθονται μέσα στην γλάστρα κι έγραψε: “Εδώ έχουμε δύο μωρά περιστέρια, τα οποία γεννήθηκαν εδώ. Θα ήθελα παρακαλώ κάποιος να βοηθήσει και να μου πει τι μπορώ να αφήσω μάλλον για την μάνα, τροφή”

Δείτε το βίντεο με την έκκληση του Νίκου Μουτσινά:

Επίσης, νωρίτερα η Ματίνα Νικολάου δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο instagram μια φωτογραφία μαζί του και κατάφερε να προκαλέσει πανικό!