Διακοπές με παρέα ο Νίκος Μουτσινάς - Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες

Μαζί με πολύ γνώριμες παρουσίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διακοπές με παρέα ο Νίκος Μουτσινάς - Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Νίκος Μουτσινάς μετά το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές με την παρέα του κι εννοείται πως μέσω του instagram μοιράστηκε τις πρώτες τους φωτογραφίες από την παραλία!

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια - που συνηθίζουν να πηγαίνουν διακοπές παρέα - αλλά και πολλά ακόμη γνώριμα πρόσωπα που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Να σημειωθεί πως πριν φύγει για διακοπές ο ΣΚΑΙ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για εκείνον όσον αφορά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές του Νίκου Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς διακοπές

Νίκος Μουτσινάς Ζέτα Μακρυπούλια διακοπές

Ματίνα Νικολάου: Η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Η ηθοποιός - τηλεοπτική «Βάνια», γεμίζει μπαταρίες για τη νέα τηλεοπτική χρονιά η οποία όπως όλα δείχνουν θα την βρει στον ΣΚΑΙ για ακόμη μια σεζόν.

Η Ματίνα Νικολάου είναι λάτρης του Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με μαύρα γυαλιά και πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν ατημέλητο κότσο, πόζαρε με αέρα μοντέλου και πρέπει να δέχτηκε άπειρα μηνύματα.

Αυτή είναι η πόζα της Ματίνας Νικολάου, της συνεργάτιδας του Νίκου Μουτσινά με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Ματίνα Νικολάου Βάνια Καλό Μεσημεράκι μαγιό σώμα