Βασιλικά νέα: Αρραβωνιάστηκε ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Αυτή είναι η σύντροφός του σύντροφος

Η λιτή ανακοίνωση του γάμου

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Πρίγκιπα Φίλιππο και την καλή του, την πάμπλουτη κληρονόμο Nina Flohr. Το βασιλικό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και με μια λιτή ανακοίνωση από το προσωπικό γραφείο του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου το ανακοίνωσαν στον κόσμο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Οι Βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες του μικρότερου υιού τους, Φίλιππου, με την Nina Nastassja Flohr, κόρη του κ. Thomas Flohr και της κ. Katharina Flohr. Η Nina και ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκαν στο νησί της Ιθάκης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Expand player

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από την ανακοίνωση του γάμου τους, τις οποίες τις τράβηξε ο πρίγκιπας Νικόλαος

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αγνώριστος! Δείτε πώς έχει γίνει! Η φωτογραφία-αποκάλυψη!

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ποια είναι η καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά;

Ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι ερωτευμένος και πλέον ξέρουμε και με ποια!

Ο μικρότερος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου είναι σε σχέση και μοιάζει πιο ευτυχισμένος από ποτέ! Ποια έιναι όμως η τυχερή που του έκλεψε την καρδιά;

Ο λόγος για τη Ελβετίδα Νίνα Φλορ, η οποία είναι πάμπλουτη χρυσή κληρονόμος και μέσα σε όλα έχει κατακ΄τησει και την αγάπη και αφοσίωση του Φιλίππου!

Η 31χρονη Νίνα ζει μεταξύ Ευρώπης, Αφρικής και Καλιφόρνια και εργάζεται ως creative director στην εταιρεία πολυτελών σκαφών που ίδρυσε ο πατέρας της.

Οι δυο τους είναι εδώ και αρκετούς μήνες μαζί και αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις διακοπές τους, πού αλλού... στα πανέμορφα Ελληνικά νησιά φυσικά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Ο πρίγκιπας Φίλιππος "σπάει" την σιωπή του - Το πρώτο μήνυμα κατά του ιού

Φωτογραφίες από το νυφικό της Βασίλισσας Ελισάβετ - 73 χρόνια πριν στο Buckingham