Μην αρχίζει την μουρμούρα: Άλλος άνθρωπος η Κλέλια Ρένεση - Η αλλαγή στην εμφάνιση της

Έτσι θα την δούμε στα νέα επεισόδια

Μια αρκετά μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Κλέλια Ρένεση την οποία θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Είναι άλλος άνθρωπος αλλά παραμένει κούκλα.

Σε λίγες πρεμιέρα κάνει πρεμιέρα η επιτυχημένη κωμική σειρά και είμαστε έτοιμη για απίστευτες στιγμές γέλιου τις οποίες θα μας χαρίσουν τα τέσσερα ζευγάρια.

Expand player

Όπως είδαμε ωστόσο από στιγμιότυπα, η Κυρά Καίτη θα έχει μια αλλαγή στην εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός άλλαξε λίγο το στιλ των μαλλιών της.

Επέλεξε να κάνει αφέλειες, ενώ τα φιλάρισε στις άκρες τους. Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι μόνη αλλαγή, καθώς όπως έγινε γνωστό πρόκειται να χωρίσει από τον Ηλία.

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Βουλίτσα έχει γίνει "άλλος" άνθρωπος - Έχασε αρκετά κιλά

Η νέα τηλεοπτική χρονιά "φλερτάρει" με τους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς δεν απέχει και πάρα πολύ. Η αγαπημένη σειρά του ελληνικού κοινού, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, θα μας κρατήσει συντροφιά για 8η χρονιά και όλοι είναι κατενθουσιασμένοι. Μία μεγάλη αλλαγή είδαμε όμως σε ένα από τα λατρεμένα πρόσωπα και συγκεκριμένα στη Βουλίτσα. Η Βουλίτσα λοιπόν, έχει γίνει "άλλος" άνθρωπος γιατί, όπως φαίνεται, έχασε αρκετά κιλά.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου που υποδύεται τη Βουλίτσα, φαίνεται να έχει χάσει πολλά κιλά μέσα στο καλοκαίρι και αρκετά ανανεωμένη. Αυτό είναι πολύ εμφανές και από το trailer της νέας σεζόν που κυκλοφόρησε. Δείτε παρακάτω την αλλαγή αυτή και θα το καταλάβετε!

Η Βουλίτσα έχει γίνει "άλλος" άνθρωπος - To trailer της νέας σεζόν

Σε αυτό το στιγμιότυπο βλέπουμε τη Βουλίτσα πριν χάσει κιλά:

Ενώ, εδώ τη βλέπουμε όπως είναι αυτήν τη στιγμή:

Δείτε εδώ το trailer:

Εκτός από την μεγάλη αλλαγή της Βουλίτσας, αρκετές άλλες αλλαγές θα δούμε προσεχώς. Χαρακτηριστικά θα έχουμε νέο πρόσωπο στη σειρά! Ποιο νέο πρόσωπο-έκπληξη φαίνεται να μπαίνει στην λατρεμένη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η τεράστια αλλαγή που θα δούμε στη σειρά

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Θα επιστρέψει στον ALPHA με... αλλαγές - Spoiler από πρόσωπο της σειράς