Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Θα επιστρέψει στον ALPHA με... αλλαγές - Spoiler από πρόσωπο της σειράς

Τι θα δούμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Θα επιστρέψει στον ALPHA με... αλλαγές - Spoiler από πρόσωπο της σειράς

Η αγαπημένη σειρά του ALPHA, «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα», θα επιστρέψει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι αλλαγές στο σενάριο θα είναι πολλές και θα μας καθηλώσουν. Το spoiler έκανε πρόσωπο της σειράς.

Στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με αφορμή την περιοδεία της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και έκανε αποκαλύψεις.

«Ξεκίνησαν τα γυρίσματα με όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις προφυλάξεις όπως και στις θεατρικές μας συναντήσεις πάντα έχουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις».

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα ALPHA Βλαδίμηρος Κυριακίδης

«Τη νέα χρονιά θα παρακολουθήσετε τι σημαίνει εγκλεισμός και συγκατοίκηση που δεν είναι από τα πιο εύκολα. Στην όγδοη χρονιά, τώρα, θα συμβεί κάτι πάρα πολύ καλό, το οποίο και το χάρηκα όταν μου το είπαν» πρόσθεσε, επίσης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. «Θα δούμε αλλαγές όχι σε ηθοποιούς αλλά σεναριακές».

Στις 20 Ιουλίου να πούμε πως η νέα εκπομπή του ALPHAtv κάνει πρεμιέρα. Η ανακοίνωση του σταθμού, αναλυτικά εδώ.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Το νέο πρόσωπο - έκπληξη που μπαίνει στη σειρά του ALPHA

Ανανεωμένη επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα». Πρόκειται να προστεθούν νέα πρόσωπα στο κωμικό σήριαλ του Alpha, τα οποία θα είναι - έκπληξη.

Μια από τις νέες εισόδους λοιπόν, θα είναι ενός επιτυχημένου ηθοποιού, τον οποίο έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται και κάνουν το γύρω του διαδικτύου, στη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» θα μπει ο Κωνσταντίνος Τζούμας, σε έναν νέο ρόλο. Ποιος είναι ωστόσο ο ρόλος αυτός; Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί έναν ψυχίατρο.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Κωνσταντίνος Τζούμας

Βέβαια, στη επιτυχημένη κωμική σειρά θα έχουμε ακόμη μια νέα είσοδο, αυτή τη φορά ωστόσο θα είναι γυναίκας. Αναμένεται να μπει μια αγαπημένη και πασίγνωστη ηθοποιός, που έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση.