Tv Queen 29/4: Ξέσπασαν σε κλάματα με την ανακοίνωση του Ανδρέα Μικρούτσικου - Αποχώρησε άρον άρον από το παιχνίδι

Δεν το περίμενε κανείς αυτό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Tv Queen 29/4: Ξέσπασαν σε κλάματα με την ανακοίνωση του Ανδρέα Μικρούτσικου - Αποχώρησε άρον άρον από το παιχνίδι

Το βράδυ της Δευτέρας 29 Απριλίου ξεκίνησε να προβάλλεται το δεύτερο επεισόδιο του νέου ριάλιτι του OPEN, Tv Queen (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας). Οι 17 διαγωνιζόμενες που την Κυριακή 28/4 συστήθηκαν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό εγκαταστάθηκαν στη βίλα τους και διάλεξαν τα κρεβάτια τους.

Και εκεί που στέκονταν αμέριμνες και απολάμβαναν τις πρώτες τους στιγμές στο παιχνίδι, μία ανακοίνωση "έσκασε" σαν βόμβα και τις σόκαρε όλες. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε μπροστά τους και τις έβαλε να ψηφίσουν μεταξύ τους ώστε να διώξουν μία παίκτρια.

Τέσσερις συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και μία από αυτές έπρεπε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής χωρίς να προλάβει να ζήσει την εμπειρία αυτή και να μάθει πράγματα. Φυσικά, αυτό δεν τους άρεσε καθόλου και πολλές ξέσπασαν σε κλάματα.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε απόψε 29/4 από το Tv Queen

Την απόφαση, βέβαια, για καλή τους τύχη, την πήρε η κριτική επιτροπή λίγο αργότερα. Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους είχαν η Λίνα Μαρκοπούλου, η Μαριαλένα Βούλγαρη, η Τζένη Λάττου και η Λία Σουργιαδάκη. Η Λίνα πήρε δύο ψήφους, μία από τον Τάσο Τρύφωνος και μία από την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη αποφάσισε πως θέλει να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Παντελή Τουτουντζή.

Για να τους διευκολύνει, λοιπόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε εκείνος την τελική απάντηση, αφού πρώτα ζήτησε να δει τα κορίτσια και να μιλήσει μαζί τους.

«Υπήρχε μία συναισθηματική προσέγγιση ως προς τη Λίνα που θέλει να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και υπήρξε μία ευαισθησία από την πλευρά της εκπομπής. Από την άλλη πλευρά υπήρξε μία λογική θεώρηση ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση να το πω έτσι. Το ένα πράγμα συγκρούεται με το άλλο. Εγώ είμαι κατεξοχήν συναισθηματικός τύπος, αλλά πρέπει να είμαι αξιοκράτης. Άρα τη μάχη που έδωσε η επιτροπή τη ζω μέσα μου. Αποφάσισα - και όλη η ντροπή δικιά μου - να αποχωρήσει από το σπίτι της TV Queen η Λίνα Μαρκοπούλου».

Αυτή η ψηφοφορία, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί η εξαίρεση, διότι από εδώ και πέρα ο κόσμος θα είναι αυτός που θα κρίνει ποια θα μένει και ποια θα φεύγει κάθε φορά.

Δείτε επίσης: Aπίστευτο παρασκήνιο - Χαμός στην σύσκεψη με Χριστοπούλου, Τρύφωνος και Τουτουντζή