Tv Queen: Aπίστευτο παρασκήνιο - Χαμός στην σύσκεψη με Χριστοπούλου, Τρύφωνος και Τουτουντζή

Τι συνέβη λίγο πριν βγουν στον αέρα - Οι φωνές και η ένταση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Tv Queen: Aπίστευτο παρασκήνιο - Χαμός στην σύσκεψη με Χριστοπούλου, Τρύφωνος και Τουτουντζή

Μια αποκάλυψη "βόμβα" για το τι συνέβη πίσω από τις κάμερες του Tv Queen, έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα Μ. Δευτέρα 29/4 στον αέρα του Happy Day στον ALPHA. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε την ένταση που σημειώθηκε στην πρώτη σύσκεψη ανάμεσα στους κριτές.

Το ριάλιτι που θα αναδείξει την επόμενη παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 28/4 (δείτε τα highlights) και προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις για διαφορετικούς λόγους.

Αυτό όμως που συζητήθηκε πίσω από τις κάμερες και μετά από σήμερα στις εκπομπές, είναι ένα παρασκήνιο ανάμεσα στον Τάσο Τρύφωνος, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Παντελή Τουτουντζή.

Η ένταση με Χριστοπούλου - Τουτουντζή - Τρύφωνος στην σύσκεψη του J2US

«Ήταν ένα show που βγήκε την τελευταία στιγμή. Μέχρι την Πέμπτη και είδαν κριτική επιτροπή», ανέφερε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούου.

Και αποκάλυψε: «Και να ήθελε πρόβα, δεν πρόλαβα. Δημιουργήθηκε πανικός πριν την σύσκεψη στην πρόβα τζενεράλε. Άλλα περίμεναν οι τρεις... Γκαγκάκη και Χριστοπούλου περίμεναν το τρίτο πρόσωπο που ήταν ο Τάσος Τρύφωνος. Και αφού είναι αυτοί οι τρεις εμφανίζεται στην σύσκεψη ο Παντζελης. Αυτό που ξενίζει είναι ότι είναι ένας make up artist. Το να πάει να παραδώσει μαθήματα οκ, όχι να είναι σε βασικό ρόλο κριτή. Αυτό ξένισε τον Τάσο και ξεκίνησε να διαμαρτύρεται εντόνως. Τι είναι αυτό κλπ. Μετά και η Χριστοπούλου άρχισε να διαμαρτύρεται. Οπότε αρχίσανε να εντάσσονται κατά του Παντελή σαν επιλογή της παραγωγής γιατί περίμεναν κάτι άλλο. Ότι ήταν να δείξει το έδειξε στην σύσκεψη. Έβαλε τα κλάματα. Δεν περίμενε αυτή την επίθεση».

Από πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετέφερε πως: «Μου είπαν ότι έφυγαν όλοι σε έντονο κλίμα και μετά έγιναν κάποιες επικοινωνίες. Τελικά έγινε μια συνάντηση και ήταν όλα ήρεμα».