Survivor: «Φταίει η παραγωγή και ο Λιανός...» - Χαμός στο twitter μετά τις δηλώσεις του Φάνη Μπολέτση

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: «Φταίει η παραγωγή και ο Λιανός...» - Χαμός στο twitter μετά τις δηλώσεις του Φάνη Μπολέτση

Στο χθεσινοβραδινό (28/4) επεισόδιο του Survivor έγινε μεγάλος χαμός στο συμβούλιο του νησιού και πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά ήταν ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος υποστηρίζει και επιμένει πως δέχεται επίθεση από τους αντιπάλους του επειδή είναι πολύ καλός παίκτης και αγωνιστικά, αλλά και στρατηγικά γενικότερα (δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς).

Στην αρχή του αποψινού (29/4) επεισοδίου, μάλιστα, ο ίδιος έκανε σύγκριση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο, τονίζοντας πως και εκείνος δεχόταν "πόλεμο" από τους συμπαίκτες του όταν συμμετείχε στο παιχνίδι, επειδή ήθελαν να του ρίξουν την ψυχολογία και έτσι να τον απομακρύνουν από το έπαθλο, χωρίς επιτυχία όπως αποδείχθηκε.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη σύγκριση του Φάνη με τον Ντάνο στο Survivor

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τα λόγια του παίκτη των μπλε, ωστόσο, δεν συμφωνούν ιδιαίτερα με την άποψή αυτή. Αν και υπήρχαν και κάποιοι υποστηρικτές, η πλειοψηφία θεωρεί πως είναι αστείο να συγκρίνεται με τον καλύτερο διαγωνιζόμενο του ριάλιτι και πώς αυτό δείχνει ότι έχει "καβαλήσει το καλάμι".

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό: Άσχημα νέα για τον Φάνη Μπολέτση - Δυστυχώς...

Αξίζει να σημειωθεί πως αίσθηση προκάλεσαν και οι δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου, από την άλλη πλευρά, για την Σταυρούλα Χρυσαειδή που κατηγόρησε πως οι κόκκινοι έκαναν "όργια" για να ρίξουν την ψυχολογία των μαχητών γενικότερα, λέγοντας τα εξής:

«Όταν η Σταυρούλα, Ρούλα… όπως είναι τέλος πάντων, λέει "όργια", εγώ δεν το ακούω σαν λέξη, γιατί δεν χρησιμοποιώ τέτοιες λέξεις στην καθημερινότητά μου και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ταυτιστώ με αυτό. Και μην με βάλει στο τσουβάλι ότι εγώ έκανα όργια με τη ομάδα μου για να σας ρίξω τη ψυχολογία...».