Ψυχοκόρες: «Σκότωσαν το πιο ωραίο ζευγάρι της σειράς», «Μας διέλυσαν την ψυχούλα» - Θρήνος στο twitter για τη δολοφονία του Μέλιου

Μετά από αυτό θα γίνει χαμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: «Σκότωσαν το πιο ωραίο ζευγάρι της σειράς», «Μας διέλυσαν την ψυχούλα» - Θρήνος στο twitter για τη δολοφονία του Μέλιου

Οι Ψυχοκόρες είναι μία από τις σειρές που έχουν καταφέρει να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα λεπτά λόγω της υπόθεσης, η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα από το παρελθόν, αλλά λόγω των ηθοποιών και τον τρόπο με τον οποίο παίζουν τον κάθε ρόλο.

Η Φρόσω, μία από τις πρωταγωνίστριες, έχει περάσει αρκετά δύσκολα, γι' αυτό και πολλοί τηλεθεατές περιμένουν να δουν την μοίρα της να αλλάζει σιγά σιγά, αφού μετά τους πολλαπλούς βιασμούς της από το αφεντικό της ερωτεύτηκε με τον Μέλιο και οι δυο τους αποφάσισαν να φύγουν και να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από όλους.

Δείτε επίσης: «Θεέ μου κάνε τον να γυρίσει πίσω!» - Πυροβολούν τον Σώτο! Η Νέλλα παθαίνει νευρικό κλονισμό

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη δολοφονία του Μέλιου στις Ψυχοκόρες

Ο Μέλιος, όμως, είναι πολύ αθώος και μοιράστηκε τα σχέδιά του με την Ευανθία, η οποία από τη στιγμή που έμαθε πως η Φρόσω είναι έγκυος, θέλησε να τον ξεφορτωθεί για να μπορέσει να της πάρει το παιδί. Έβαλε, λοιπόν, το σχέδιό της σε εφαρμογή και στο αποψινό (29/4) επεισόδιο του σίριαλ του ΑΝΤ1, του έδωσε να πιεί τσάι με δηλητήριο, εκείνος το ήπιε χωρίς δεύτερη σκέψη και λίγα λεπτά μετά έπεσε νεκρός στο πάτωμα.

Εκείνη έκρυψε το πτώμα του στο πηγάδι και όλοι τώρα περιμένουν να δουν ποια θα είναι η αντίδραση της Φρόσως όταν τον βρει και τι σκοπεύει να κάνει για να εκδικηθεί για τον θάνατό του. Πριν συμβούν, όλα αυτά, βέβαια, το κοινό χρειάστηκε λίγο χρόνο να θρηνήσει μέσα από το twitter μετά από αυτές τις σοκαριστικές σκηνές.

Δείτε επίσης: Η Φρόσω παίρνει το αίμα της πίσω - Βασανίζει φρικτά την τυφλή Ευανθία