Tv Queen 29/4: Έτρεξαν όλες πάνω της μόλις την είδαν - Η είσοδος της διάσημης life coach από το Tik Tok, Κατερίνας Σαλακά

Κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Tv Queen 29/4: Έτρεξαν όλες πάνω της μόλις την είδαν - Η είσοδος της διάσημης life coach από το Tik Tok, Κατερίνας Σαλακά

Το δεύτερο επεισόδιο του Tv Queen ξεκίνησε με μία σοκαριστική ανακοίνωση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο που έφερε κλάματα και μία αποχώρηση στο παιχνίδι (δείτε εδώ), ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας 29 Απριλίου συνεχίστηκε με χαμόγελα, καθώς στο σπίτι των διαγωνιζόμενων εισέβαλε για να κάνει μάθημα η Κατερίνα Σαλακά.

Πρόκειται για τη γνωστή life coach και NLP trainer, η οποία έχει κάνει θραύση στο Tik Tok με τα βίντεο της το τελευταίο διάστημα. Η ίδια έχει εκπαιδευτεί στο Tokyo, στο Japan National Center for Tourism Development, ενώ συμμετείχε και στο έργο της τουριστικής ανάπτυξης του Βιετνάμ και του Λάος.

Η είσοδος της Κατερίνας Σαλακά στο Tv Queen

Είναι, επίσης, πτυχιούχος της σχολής ξεναγών της Ελλάδος με προσανατολισμό στην Αρχαιολογία και την Ιστορία, ενώ μιλάει δύο ακόμη γλώσσες πέρα από τα Ελληνικά, Αγγλικά και Ιαπωνικά, αν και γνωρίζει και λίγα Γερμανικά. Για πάνω από δέκα χρόνια μελετούσε πως λειτουργεί ο εγκέφαλος και συμμετείχε σε σεμινάρια σε όλο τον κόσμο βοηθώντας πολλούς ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους και να αλλάξουν στάση ζωής.

Αυτό σκοπεύει να κάνει και με τις παίκτριες, και στο πρώτο της μάθημα τις προέτρεψε να γελάσουν δυνατά ώστε να ανοίξουν την ενέργειά τους και να διώξουν το άγχος τους, ενώ γενικότερα από τον διαλογισμό και τις ασκήσεις που θα τους βάζει, επιθυμεί να τις βοηθήσει να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Όλες, λοιπόν, μόλις την είδαν ενθουσιάστηκαν και έτρεξαν προς το μέρος της να την αγκαλιάσουν.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη του Τζώνη Καλημέρα για τις αλλαγές μία μέρα μετά την πρεμιέρα στο OPEN