Επιστροφή μεγατόνων στον ALPHA και στο Happy Day

Έφυγε αλλά και.... γυρνάει ξανά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστροφή μεγατόνων στον ALPHA και στο Happy Day

Μετά την αποχώρηση του από τον ALPHA και την πρωινή εκπομπή Happy Day, επιστρέφει και πάλι στο κανάλι και στην ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή πρώην πρόσωπο του σταθμού. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το «Έλα χαμογέλα».

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή στον ΣΚΑΙ και τον βλέπαμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Η συγκεκριμένη εκπομπή ωστόσο, έριξε τίτλους τέλους με αποτέλεσμα όλοι να ψάχνουν για νέα τηλεοπτική στέγη. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο δημοσιογράφος δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο, αλλά σύμβαση η οποία και έληξε.

Μετά το φινάλε της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» - Δείτε όσα έγιναν εδώ - ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε δηλώσεις στις κάμερες της εκπομπής.

Μετά τις δηλώσεις του, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», πως ο Δημήτρης Παπανώτας όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στα.. παλιά του λημέρια. Συγκεκριμένα στον ALPHA και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με την οποία έχουν χημεία.

Αυτά ήταν τελευταία λόγια του Δημήτρη Παπανώτα στον αέρα του Happy Day στον ALPHA - Ο λόγος της αποχώρησης της

«Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτά τα 5 Happy Years τον Alpha, τον κ. Κοντομηνά, όλους όσοι πέρασαν από τη διεύθυνση του σταθμού, την κ. Βλαβιανού και όλες τις κυρίες των δημοσίων σχέσεων, την Μαίρη Παλιαλέξη και φυσικά εσένα Σταματίνα μου που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία να είμαι δίπλα σου. Νιώθω ακόμα ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha κι ελπίζω και ο Alpha να τρέφει τα ίδια αισθήματα για μένα. Όμως, δυστυχώς από τον Σεπτέμβρη δεν θα είμαστε μαζί. Αυτά τα πέντε χρόνια είναι από τις λαμπρές σελίδες στην τηλεοπτική μου ιστορία». Θυμάστε τι έχει πει ο Παπανώτας για την κόντρα του με την Σίσσυ Χρηστίδου;

Παράλληλα στην αποφώνησή της η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί από τη μία ανυπομονούσα να έρθουν οι διακοπές μου, από την άλλη στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε με τον Δημήτρη, δεν θα το κρύψω. Κάθε τέλος είναι μια αρχή. Οι άνθρωποι φεύγουν για τους δικούς τους λόγους κάποιες φορές, αλλά κάπως εμείς θα την βρούμε πάλι την άκρη. Ο Δημήτρης φεύγει γιατί αποδέχτηκε μια πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για εκείνον».

Δείτε το βίντεο