Δημήτρης Παπανώτας: Μίλησε πρώτη φορά ανοικτά για την κόντρα του με Χρηστίδου - Μαραντίνη! «Ξαφνικά, γίναμε τέρατα;»!

Το εξώδικο που δεν έλαβε ποτέ!

Δημήτρης Παπανώτας: Μίλησε πρώτη φορά ανοικτά για την κόντρα του με Χρηστίδου - Μαραντίνη! «Ξαφνικά, γίναμε τέρατα;»!

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε πρώτη φορά ανοικτά για την κόντρα του με την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, μετά το σχόλιο που έκανε για τα κιλά της παρουσιάστριας.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha tv, «Μετά τα μεσάνυχτα».

H Σίσσυ Χρηστίδου μετά το σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας, είπε πως θα απαντήσει με εξώδικο.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας πρώτη φορά ανοικτά είπε:

«Δεν πήρα ποτέ εξώδικο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ποτέ. Περσινά ξινά σταφύλια. Δηλαδή όλοι αυτοί που σου λένε στον δρόμο ότι πάχυνες, είναι να τους πυροβολήσεις; Σε ένα σχόλιο που αφορά κάποια περιττά κιλά-κι αν κάποιος το εξέλαβε ως ατυχές σχόλιο, να το δεχτούμε-είναι απάντηση σε αυτό το σχόλιο οι άνθρωποι εντός εισαγωγικών, δημοσιογράφοι εντός εισαγωγικών και άνδρες εντός εισαγωγικών; Οι άλλοι έλεγαν για τη Σίσσυ, εγώ είπα για να το καλύψω το θέμα ότι είναι μάνα δυο παιδιών και μαγειρεύει για την οικογένεια, οπότε φυσικό να έχει πάρει και λίγο.

Η Σίσσυ μας έστελνε δώρα την Πρωτοχρονιά και επειδή είπαμε ότι πήρε δύο κιλά, ξαφνικά, γίναμε τέρατα; “Άνδρες», “δημοσιογράφοι”, “άνθρωποι”; Ότι είμαι ένας παλιάνθρωπος; Αυτό γράφτηκε από τον πρώην σύζυγό της. Για μένα γράφτηκε αυτό. Θεωρώ ότι το θέμα θεωρείται λήξαν, βρέθηκε η χρυσή τομή και νομίζω ότι τα παιδιά κατάλαβαν ότι υπερέβαλαν λίγο. Νομίζω το κατάλαβαν. Επίσης παίζουν και θέματα εμπορίου. Συμβαίνουν αυτά. Εγώ και φίλος θα γινόμουν μαζί τους»

Ο Δημήτρης Παπανώτας αδειάζει το Master Chef! «Τι το φέραμε αυτό το βίντεο; Απαράδεκτο»! (Βίντεο)

Μετά το χτεσινό ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά, και ο Δημήτρης Παπανώτας άδειασε δημόσια το Master Chef!


Όλα ξεκίνησαν όταν στο Happy Day πρόβαλλαν ένα απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο με τις βρισιές της Άλκηστις!


Ο Δημήτρης Παπανώτας, αμέσως μετά πήρε τον λόγο και ανέφερε φανερά εκνευρισμένος: «Ποιος το έφερε αυτό το βίντεο; Δεν καταλαβαίνω γιατί το παίζουμε αυτό!» Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, τονίζοντας ότι ο καθένας έχει την γνώμη του αλλά οι τόνοι ανέβηκαν! Δείτε το σχετικό βίντεο: