Survivor 29/4: Λογικό - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Δεν έχουν μείνει πολλές επιλογές πια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 29/4: Λογικό - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Δευτέρας 29 Απριλίου και οι μαχητές, μετά την ήττα τους στον αγώνα κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη προς αποχώρηση. Ήδη στον τάκο βρισκόταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους από τους κόκκινους μετά τη δική τους χθεσινή 28/4 ήττα και όπως αποδείχθηκε η πρόταση - πρόκλησή του πραγματοποιήθηκε με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Αυτός ο παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Ο Παπαχαραλάμπους, συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει η ομαδική δοκιμασία, ανέφερε πως θα ήθελε να αγωνιστεί με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, τον οποίο και θεωρεί δυνατό, σε περίπτωση που έχαναν οι μπλε. Δεν είναι γνωστό εάν συνέβη επίτηδες ή όχι, πάντως θα έχει αυτή την τύχη, αφού πήρε τις περισσότερες ψήφους και είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα, γεγονός που επιβεβαιώνει το youweekly.gr για μία ακόμη φορά.

Δείτε επίσης: «Φταίει η παραγωγή και ο Λιανός...» - Χαμός στο twitter μετά τις δηλώσεις του Φάνη Μπολέτση

Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι 30 ετών και εργάζεται ως Fitness Manager. Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και πριν από μόλις έναν μήνα έγινε μπαμπάς! Έχει τελειώσει σχολή για Personal Trainer και σχολή μαγειρικής, όποτε είναι έτοιμος να προτείνει καινούργιες συνταγές φακόρυζου στην ομάδα του! Πλέον δουλεύει σε γυμναστήριο ως manager αλλά και ως personal trainer. O ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «απλό, λιτό και απέριττο» ενώ δεν ανέχεται την αδικία και την ασέβεια. Στο Survivor έρχεται για να ζήσει την εμπειρία της επιβίωσης παρά το γεγονός πως δεν έχει κάνει ούτε camping στην ζωή του! Το έπαθλο του Survivor θα το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει πολλές... πάνες στη νεογέννητη κόρη του!