Άννα Βίσση: Ακομπλεξάριστη με φαγητό στο χέρι ξεκίνησε να τραγουδά - Αποθεώθηκε σε σούπερ μάρκετ στη Σκύρο (Βίντεο)

Επικό σκηνικό με τους κατοίκους του νησιού να την κοιτούν με θαυμασμό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Ακομπλεξάριστη με φαγητό στο χέρι ξεκίνησε να τραγουδά - Αποθεώθηκε σε σούπερ μάρκετ στη Σκύρο (Βίντεο)

Η Άννα Βίσση μετρά 50 χρόνια καριέρας στο τραγούδι. Ο κόσμος λατρεύει να την βλέπει από κοντά να ερμηνεύει τα κομμάτια της με τόσο πάθος στη σκηνή (δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε για τα μάτια γνωστού ηθοποιού που βρισκόταν στο πρώτο τραπέζι), ενώ κάθε φορά που αυτά παίζουν στο ραδιόφωνο πολλοί τα σιγοτραγουδούν.

Στο πρόσφατο ταξίδι της στη Σκύρο, μάλιστα, την ώρα που βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ και ψώνιζε, φορώντας τα στρατιωτικά της ρούχα και ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιών σε μωβ χρώμα στο πρόσωπό της, ξεκίνησε να παίζει το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο "Λεκές" και δεν δίστασε να το τραγουδήσει δυνατά, ζητώντας και από την ταμεία, αλλά και τον κόσμο γύρω της να την συνοδεύσουν.

Η επική στιγμή της Άννας Βίσση σε σούπερ μάρκετ στη Σκύρο

Φυσικά, όλοι την κοιτούσαν με θαυμασμό, με την ίδια να αισθάνεται άνετα μπροστά τους και να τους κάνει ερωτήσεις για να μάθει περισσότερα για εκείνους και να αισθανθούν και εκείνοι ακόμη πιο οικεία. Έκανε και κάποια αστεία, με τους ακόλουθούς της να την αποθεώνουν στο Tik Tok, αφού δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από αυτή την εμπειρία της στον προσωπικό της λογαριασμό.

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Καρβέλας για τους γάμους του με την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια: «Αυτό το... επαίσχυντο πράγμα που έκανα»