Ο Νίκος Καρβέλας για τους γάμους του με την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια: «Αυτό το... επαίσχυντο πράγμα που έκανα»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Έλενα Φερεντίνου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Δίνει σπάνια συνεντεύξεις, γι' αυτό ίσως προκαλεί και έντονες συζητήσεις. Ο Νίκος Καρβέλας μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη για την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» όπου αναφέρθηκε στη ζωή και στην καριέρα του, καθώς φυσικά και στους δύο γάμους που έκανε με την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια, απ' όπου απέκτησε αντίστοιχα μία κόρη και έναν γιο, τη Σοφία και τον Ανδρέα.

«Καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα Βίσση. Γι’ αυτό και άλλωστε δεν την άλλαξα ποτέ, δεν πήγα να ζητήσω κάποια άλλη τραγουδίστρια. Της έλεγα, Αννούλα τώρα κάνουμε αυτό, γίνονταν μετά οι Δαίμονες, ήταν παντού. Οπότε ήταν ο άνθρωπός μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας αναφερόμενος στο καλλιτεχνικό έτερον ήμισυ που βρήκε στο πρόσωπο της Άννας Βίσση.

Δείτε επίσης: Νίκος Καρβέλας: Οι δυο όροι που έθεσε στην Νίκη Λυμπεράκη για να μιλήσει στην εκπομπή της, Μεγάλη Εικόνα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον γάμο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό το επαίσχυντο πράγμα που έκανα, το ότι ο Καρβέλας έκανε γάμο, ήμουν πολύ μικρός και ρομαντικός τότε. Με την Άννα αισθάνθηκα ότι υπάρχει κάτι αλλοπρόσαλλο μες στις βλάβες του εγκεφάλου μου που με οδήγησε να κάνω αυτό. Το έκανα και μετά το πλήρωσα, γιατί δεν είμαι για τέτοια πράγματα».

Ο Νίκος Καρβέλας για τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια και την Έλενα Φερεντίνου

Όσον αφορά την Αννίτα Πάνια, ο Νίκος Καρβέλας δήλωσε: «Το έκανα και με την Αννίτα, αλλά επειδή ήθελα να δω τους γονείς της να γελάνε. Επειδή είναι ένα περίεργο κορίτσι, δεν πίστευαν ότι θα κάνει σχέση και παιδάκι. Είδαν ότι με αυτόν τον τρελό θα κάνει παιδί και τους έδωσα όλο το πακέτο». Όπως αποκάλυψε μάλιστα δεν έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την Έλενα Φερεντίνου, με την οποία επίσης έχουν αποκτήσει έναν γιο.