Νίκος Καρβέλας: Οι δυο όροι που έθεσε στην Νίκη Λυμπεράκη για να μιλήσει στην εκπομπή της, Μεγάλη Εικόνα

Τους δέχτηκε και τους δυο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Καρβέλας: Οι δυο όροι που έθεσε στην Νίκη Λυμπεράκη για να μιλήσει στην εκπομπή της, Μεγάλη Εικόνα

Ο Νίκος Καρβέλας έπειτα από μια δεκαετία παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην late night εκπομπή, Μεγάλη Εικόνα στο MEGA. Χειμαρρώδης όπως πάντα, ο καλλιτέχνης μίλησε για το βιβλίο του, την πολιτική, την κοινωνία μας και την προσωπική του ζωή. Δεν ήταν ωστόσο λίγες οι φορές που ήρθε σε σύγκρουση με την Νίκη Λυμπεράκη.

Ο μουσικοσυνθέτης δεν ήθελε να τον διακόπτει, ενώ όταν είπε την άποψη του για το πολιτικό τοπίο ήταν η στιγμή που την "είπε" στην παρουσιάστρια - δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη στον αέρα.

Αυτοί ήταν οι δυο όροι του Νίκου Καρβέλα στην Νίκη Λυμπεράκη

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Καρβέλας ζήτησε η συνέντευξη του να μην είναι μαγνητοσκοπημένη αλλά να παίζει live. Ο δεύτερος ήταν ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια που θα του έκανε τη συνέντευξη να έχει διαβάσει και το βιβλίο του.

Το κεφάλαιο προσωπική ζωή

Ο Νίκος Καρβέλας επίσης αναφέρθηκε μίλησε και για την προσωπική του ζωή. Εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Έλενα Φερεντίνου με την οποία απέκτησε και έναν γιο.

«Η Έλενα Φερεντίνου διάβασε πρώτη το βιβλίο, αυτή η οποία το έγραψε κιόλας. Δεν είναι σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος, είναι μία γυναίκα με την οποία ταιριάζω γιατί δεν με ενοχλεί. Είναι μεγάλο προτέρημα και ικανότητα να μπορεί ένας άνθρωπος να μην ενοχλεί έναν άνθρωπο άλλον, όταν είναι τόσες πολλές ώρες μαζί. Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και σπουδαιότητα να μην ενοχλείς έναν άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή χάρισμα. Μια απλή κοπέλα είναι η οποία έχει μια περίεργη φωνή, είναι αδύνατη, ένα γλυκό πλάσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρβέλας.

Μεταξύ άλλων με αφορμή το βιβλίο του ΝΟΟΣΟΦΙΑ, ο καλλιτέχνης έκανε ένα σχόλιο "χείμαρρο" για την ηλικία του. Μπορεί κάποιοι να τον θεωρούν αιώνια έφηβο, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του γέρο.

«Αυτή η κουταμάρα που λένε όση γερνάνε αισθάνομαι έφηβος" είναι τόσο βλακώδης. Όλα αυτά είναι κουταμάρες. Όταν είσαι 73 είσαι 73 όταν είσαι 13 είσαι 13. Είμαι 73 είμαι γέρος. Βάση της πραγματικότητας πρέπει να είμαστε λίγο πιο σοβαροί», είπε ο Νίκος Καρβέλας.