Νίκος Καρβέλας: Η 33χρονη σύντροφος του, Έλενα, ποζάρει στην παραλία με το γιο τους

Η ανάρτηση στο Instagram της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Καρβέλας: Η 33χρονη σύντροφος του, Έλενα, ποζάρει στην παραλία με το γιο τους

Τον Απρίλιο του 2022 ο Νίκος Καρβέλας έγινε πατέρας για τρίτη φορά σε ηλικία 70 ετών. Η σύντροφος του Έλενα Φερεντίνου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι που τους έχει κλέψει την καρδιά. Μπορεί να δέχτηκαν πολλά αρνητικά σχόλια, ωστόσο, δεν άφησαν να τους επηρεάσουν λεπτό, αφού η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι μεγάλη.

Στο προφίλ της στο Instagram η τραγουδίστρια κάνει πολύ συχνές αναρτήσεις και πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μπέμπη της να παίζουν στην παραλία μιας και ο καιρός είναι πολύ καλός.

Η φωτογραφία της Φερεντίνου με το γιο της στην παραλία

Μαμά και γιος πόζαραν καθισμένοι στα βοτσαλάκια, δείχνοντας μας πόσο γλύκας είναι και πόσο μοιάζει και στους δυο γονείς του.

Το όνομα που θα του δώσουν

Μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη περίοδο διανύουν ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου, καθώς πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους. Το ζευγάρι απολαμβάνει πλήρως τη νέα τους καθημερινότητα με τον μικρό (ο οποίος έκανε και τα πρώτα του βήματα) και η ζωή τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου ζουν μόνιμα πλέον στην Καλαμάτα, ωστόσο δεν θέλησαν να γιορτάσουν εκεί τα γενέθλια του γιου τους, αλλά στο Λονδίνο!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να ονομάσει τον γιο του Φαίδωνα, δηλαδή να δώσει το όνομα του πατέρα τη Έλενας.

Οι δύο γονείς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περιμένουν πώς και πώς να γίνει βάπτιση, ωστόσο έχουν ως προτεραιότητα να κρατήσουν μακριά από τα φλας των φωτογράφων το μυστήριο της βάπτιση του μικρού!

undefined