Ο γιος του Καρβέλα έκανε τα πρώτα του βήματα: «Αντί να χαίρομαι όμως...» - Ανάμεικτα τα συναισθήματα της Φερεντίνου

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φερεντίνου
Instagram / Ελένη Φερεντίνου

Ο Νίκος Καρβέλας πριν από λίγους μήνες έγινε μπαμπάς ξανά, κάνοντας την Ελένη Φερεντίνου, την σύντροφό του, μητέρα για πρώτη φορά και απολαμβάνει να βλέπει τον γιο του να μεγαλώνει και να αποκτά τον δικό του χαρακτήρα όσο περνάει ο καιρός.

Μπορεί και οι δύο να μη μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από τις προσωπικές τους στιγμές στα social media, ωστόσο ο δεσμός του καλλιτέχνη θέλησε πριν από λίγες ημέρες να δημοσιεύει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ώρα που ο μπέμπης έκανε τα πρώτα του βήματα και κατευθυνόταν προς το πιάνο που υπάρχει στο σπίτι τους, φανερώνοντας πως μάλλον έμοιασε στον μπαμπά του και από μικρός δείχνει την αγάπη του για την μουσική.

Όμως, μαζί με το βίντεο η ίδια θέλησε να γράψει και ένα κείμενο, στο οποίο εξέφραζε τις σκέψεις και τις φοβίες της για τον κόσμο που θα μεγαλώσει αυτό το παιδί (δείτε εδώ το πρόσωπό του).

Η ανάρτηση της Ελένης Φερεντίνου για τον γιο της με τον Καρβέλα

«Κοιτάζω τον γιο μου να κρατιέται από το πιάνο προσπαθώντας να παίξει και να κάνει τα πρώτα του βήματα. Αντί να χαίρομαι όμως, αισθάνομαι ενοχές, φόβο και αναρωτιέμαι. Σε τι κόσμο έφερα αυτό το παιδί. Σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί. Πώς θα προχωρήσουν αυτά τα παιδιά στη ζωή τους.

Ποιοι ‘’άνθρωποι’’-λαμόγια κρατάνε την τύχη αυτών των παιδιών στα χέρια τους; Με ποια δημοκρατία; Με ποια θρησκεία; Με ποιο νόμο;

Γι’ αυτά τα παιδιά που κάνουν σήμερα τα πρώτα τους βήματα, ονειρεύομαι έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο που δεν θα έχει χώρο η σαπίλα και που κανείς δεν θα διανοηθεί ούτε καν να σκεφτεί να παρανομήσει. Γιατί πολύ απλά θα υπάρχει αυτός ο ΝΟΜΟΣ χωρίς τα ‘’παραθυράκια’’ του που δεν θα το επιτρέπει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το βίντεο που μαρτυρά την αλήθεια για την σχέση της με την Βίσση

Ο Νίκος Καρβέλας παρόλο που έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια με την Άννα Βίσση, έχουν απίστευτες σχέσεις μεταξύ τους και μπορεί ο καθένας τους να έχει προχωρήσει τη ζωή του, αλλά παραμένουν πολύ καλοί φίλοι, ενώ η κόρη τους, Σοφία, είναι ένας από τους λόγους που διατηρούν αυτό τον δεσμό.

Το ίδιο ισχύει και για την Αννίτα Πάνια (δείτε εδώ πως τον έχει καταχωρημένο στο κινητό της), ωστόσο φαίνεται πως η νέα σύντροφος του καλλιτέχνη και μητέρα του νεότερου παιδιού του, Ελένη Φερεντίνου, διατηρεί πολύ καλές επαφές και εκείνη με την πρώτη.

Αυτό φάνηκε άλλωστε από το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της και επέλεξε να τα γιορτάσει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Άννα Βίσση και, αφού τελείωσε το σόου, βρέθηκαν όλοι μαζί στο καναρίνι της τραγουδίστριας και τραγούδησαν όλοι μαζι τα χρόνια πολλά, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.