Για πρώτη φορά: Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου δείχνουν το πρόσωπο του νεογέννητου γιου τους

Το σχόλιο της Σοφίας Καρβέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Καρβέλας ξεκίνησε την καριέρα του από τα φοιτητικά του χρόνια, όταν στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Rolling Stones. Το 1970 ωστόσο, ξεκίνησε να γίνεται γνωστός.

Έχοντας συζητηθεί πολύ για την μουσική του, το 1983 συζητήθηκε και για την προσωπική του ζωή, όταν παντρεύτηκε τη τραγουδίστρια Άννα Βίσση, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρο Κυπριανού. Μαζί της απέκτησε και την κόρη τους Σοφία. Το ζευγάρι ωστόσο χώρισε το 1992.

Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση του με τη τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, με την οποία παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2010αλλά χώρισαν το 2016. Μαζί της απέκτησε έναν γιο, τον Ανδρέα.

Τα τελευταία ωστόσο, χρόνια ο Νίκος Καρβέλας διατηρεί δεσμό με την Έλενα Φερεντίνου...

Το 2022 απέκτησαν έναν γιο, ο οποίο ακόμη δεν έχει κάνει τα πρώτα του βήματα. Η είδηση μάλιστα ότι έγινε ξανά μπαμπάς στα 71 του συζητήθηκε πολύ, αφού του ευχήθηκαν για τον μπέμπη τους μέχρι και οι "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΙ, (βέβαια έχει ακούσει και πολύ άσχημα σχόλια σχετικά με την ηλικία του).

Η 32χρονη είναι τραγουδίστρια. Οι δυο τους μάλιστα έχουν συνεργαστεί καθώς ο καλλιτέχνης της έχει γράψει το τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί» το οποίο έκανε αίσθηση καθώς πρόκειται για μια εξομολόγηση που κάνει μια γυναίκα στον σύντροφό της, λέγοντας του ότι τον απάτησε.

Η ίδια ξεχωρίζει για τη βελούδινη χροιά της, ενώ έχει κάνει live εμφανίσεις τόσο σε μουσικές σκηνές όσο και σε διοργανώσεις όπως το αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στα Πρέσπεια του 2019.

Το ζευγάρι λοιπόν, διατηρεί χαμηλό προφίλ από τα media, αφού δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή. Πριν μερικές ώρες όμως, θέλησαν να δείξουν για πρώτη φορά το προσωπάκι του μπέμπη τους.

Η Έλενα Φερεντίνου απαθανάτισε τον Νίκο Καρβέλα να παίζει πιάνο έχοντας στην αγκαλιά του τον δεύτερο γιο του.

Νίκος Καρβέλας γιος
Instagram/elena_ferentinou