«Στα 70; Αφού αντέχει...» - Τα επικά σχόλια των ''Αταίριαστων'' για το 3ο παιδί του Καρβέλα

«Άδεια για ταξί ή για περίπτερο στα πόσα παιδιά παίρνεις;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στα 70; Αφού αντέχει...» - Τα επικά σχόλια των ''Αταίριαστων'' για το 3ο παιδί του Καρβέλα

Η ευχάριστη είδηση για το 3ο παιδί του Νίκου Καρβέλα έπεσε σαν μια πολύ ευχάριστη βόμβα στο χώρο της showbiz. Ο τραγουδιστής και στιχουργός παρά τα 70 του χρόνια φαίνεται να μην το βάζει κάτω και να έχει όρεξη για ζωή, καθώς υποδέχτηκε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης 13/4 μέσα από την εκπομπή ''Αταίριαστοι'' οι παρουσιαστές θέλησαν να ευχηθούν στον Καρβέλα με έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο για το νέο μέλος και να επιβραβεύουν τα κουράγια του.

Οι ευχές των παρουσιαστών της εκπομπής ''Αταίριαστοι'' για το 3ο παιδί του Καρβέλα

ο Χρήστος Κούτρας αναρωτήθηκε αρχικά «άδεια για ταξί ή για περίπτερο στα πόσα παιδιά παίρνεις; Έχουν σταματήσει αυτά;» για να λάβει απευθείας την απόκριση από τον συμπαρουσιαστή του, Γιάννη Ντσούνο πως «πρέπει να έχουν σταματήσει αυτά. Δεν ξέρω, βέβαια, από τα τέσσερα και πάνω τι γίνεται».

Χ.Κ.: Κάποια έκπτωση τώρα ως τρίτεκνος δεν;

Γ.Ν.: Έχει… Κάποιες εκπτώσεις τις έχει! Όλοι οι τρίτεκνοι έχουμε.

Χ.Κ.: Κ. Καρβέλα γερά! Άξιος! Συγχαρητήρια, να σας ζήσει μαζί με την κυρία Φερεντίνου το αγοράκι σας. Τρίτη φορά μπαμπάς και άρχισαν βέβαια όλοι… Στα 70; Αφού αντέχει ο άνθρωπος. Δεν κατάλαβα δηλαδή.Γ.Ν.: Καλά έκανε.

Χ.Κ.: Δείχνει τον δρόμο! και εν πάση περιπτώση έχει αφήσει το αποτύπωμα του και στην χώρα;. Τρία παιδιά ο άνθρωπος.

Παντρεύεται στα 70 του ο Νίκος Καρβέλας - Στεφανώνει την εγκυμονούσα σύντροφό του

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ο Νίκος Καρβέλας στα 70 του, λίγο πριν γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς. Πρόκειται να παντρευτεί την πέντε μηνών έγκυο σύντροφο του. Είναι ζευγάρι τα δύο τελευταία χρόνια και ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους.

Η Ελενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια γνωστή για τη βελούδινη φωνή της και τα ιδιαίτερα live της. Και φυσικά, ο Νίκος Καρβέλας της έχει γράψει τραγούδια τα οποία κυκλοφορούν από την Panik.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το γάμο τους εδώ.