Πατέρας για τρίτη φορά ο Νίκος Καρβέλας στα 70 του - Γέννησε η 32χρονη σύντροφος του

Χαρές στην οικογένεια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πατέρας για τρίτη φορά ο Νίκος Καρβέλας στα 70 του - Γέννησε η 32χρονη σύντροφος του

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Νίκος Καρβέλας. Η 32χρονη σύντροφος του Έλενα Φερεντίνου - με την οποία θα παντρευτούν σύντομα - έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο είναι και το δεύτερο του μουσικού, αφού τον πρώτο του γιο απέκτησε από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

Η αγαπημένη του 70χρονου καλλιτέχνη σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, γέννησε σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων και ο ίδιος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Καρβέλας έχει και μια κόρη που είναι το πρώτο του παιδί, με την Άννα Βίσση που ήταν μαζί για πολλά χρόνια. Μάλιστα, η τραγουδίστρια βρέθηκε και εκείνη στο μαιευτήριο για να συγχαρεί το ζευγάρι.

Λίγα λόγια για την Ελένη Φερεντίνου που γέννησε το παιδί του Καρβέλα

Η 32χρονη είναι τραγουδίστρια. Οι δυο τους μάλιστα έχουν συνεργαστεί καθώς ο καλλιτέχνης της έχει γράψει το τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί» το οποίο έκανε αίσθηση καθώς πρόκειται για μια εξομολόγηση που κάνει μια γυναίκα στον σύντροφό της, λέγοντας του ότι τον απάτησε.

Η ίδια ξεχωρίζει για τη βελούδινη χροιά της, ενώ έχει κάνει live εμφανίσεις τόσο σε μουσικές σκηνές όσο και σε διοργανώσεις όπως το αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στα Πρέσπεια του 2019.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Νίκου Καρβέλα και της Ελενας Φερεντίνου είδαν το φως της δημοσιότητας το 2019, τρία περίπου χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια. Ο φακός τους είχε απαθανατίσει στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τους είδαμε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, να περπατούν δίπλα δίπλα πιασμένοι αγκαζέ.

Νίκος Καρβέλας σύντροφος έγκυος

Φυσικά η Ελενα Φερεντίνου διατηρεί άψογες σχέσεις με την Αννίτα Πάνια και την Αννα Βίσση. Ολοι μαζί, όπως και ο σύντροφος της Αννίτας Πάνια, Νίκος Σαμοΐλης έχουν βρεθεί μαζί στο σπίτι της Αννίτας Πάνια στην Καλαμάτα αλλά και στο Hotel Ερμού.

Σημειώνεται πως αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος έχει άλλα δύο παιδιά, την Σοφία Καρβέλα από τον γάμο του με την Αννα Βίσση και τον έφηβο Ανδρέα από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια.