Νίκος Καρβέλας: Πήγε την σύντροφο του να δει την Άννα Βίσση και δεν σταμάτησαν τα χάδια! Αγνόησαν τους φωτογράφους...

Φωτογραφίες ντοκουμέντα!

Νίκος Καρβέλας: Πήγε την σύντροφο του να δει την Άννα Βίσση και δεν σταμάτησαν τα χάδια! Αγνόησαν τους φωτογράφους...

Ο Νίκος Καρβέλας πήγε την σύντροφο του να δει την Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και δεν σταμάτησαν τα χάδια. Και οι δυο τους αγνόησαν τους φωτογράφους που υπήρχαν στο μαγαζί, αφού δεν κρύβουν πλέον τον έρωτα τους.

Ο συνθέτης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά από το χωρισμό του με την Αννίτα Πάνια και την απόκτηση του γιου τους και είναι πάλι ερωτευμένος.

Μαζί με τον σύντροφο του, Έλενα Φερεντίνου βρέθηκε μαζί στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση, και μάλιστα έκανε και έκπληξη στην αγαπημένη του φίλη για τα γενέθλιά της.

Το ζευγάρι αγνόησε τους φωτογράφους που υπήρχαν στο χώρο, αφού πλέον δεν κρύβει την σχέση τους και δεν σταμάτησε τα χάδια και τις αγκαλιές με την αγαπημένη του.

Νίκος Καρβέλας σύντροφος
Άννα Βίσση πρώην σύζυγος
Hotel Ερμού
Νίκος Καρβέλας Άννα Βίσση σχέση

Νίκος Καρβέλας: Τέλος το κρυφτούλι! Χεράκι χεράκι με τη νέα του αγαπημένη! Τράβηξε τα βλέμματα με το στιλ του...

Επιτέλους ο Νίκος Καρβέλας περπατάει χεράκι χεράκι με τη νέα του αγαπημένη! Τέλος το κρυφτούλι... Τράβηξε όλα τα βλέμματα με το στιλ του!

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε δημόσια εμφάνιση με τη νέα του αγαπημένη και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους συνέλαβε! Μετά την Αννίτα Πάνια, ο Νίκος Καρβέλας αποφάσισε να βάλει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του και φαίνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Αννίτα Πάνια: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Η αναφορά στην σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα στον αέρα της εκπομπής της! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, το χαρούμενο ζευγάρι βγήκε μαζί για βόλτα στα μαγαζιά και περπάτησαν ανενόχλητοι σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, χεράκι χεράκι.

Δείτε φωτογραφίες:

καρβέλας νέα σύντροφος

καρβέλας πάνια χωρισμός

Νίκος Καρβέλας: Αυτή είναι η γυναίκα που του "πήρε" το μυαλό μετά το διαζύγιο από την Αννίτα Πάνια!

Αυτή είναι η γυναίκα που πήρε το μυαλό του Νίκου Καρβέλα μετά το διαζύγιο από την Αννίτα Πάνια και την απόκτηση του γιου τους, Ανδρέα.

Τρία χρόνια μετά το τέλος της σχέσης του με την παρουσιάστρια - με την οποία κρατάει άψογες σχέσεις - είναι η πρώτη γυναίκα που εμφανίζει δημόσια.

Όπως φαίνεται, ο Νίκος Καρβέλας έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια της καστανής γοητευτικής νέας συντρόφου του.

Οι φωτογράφοι, "τσάκωσαν" για πρώτη φορά τον στιχουργό - συνθέτη με νέα σύντροφο στο πλευρό του, κάτι που σχολίασε η ομάδα του Happy Day.