Πατέρας για 3η φορά ο Νίκος Καρβέλας - Αυτή είναι η σύντροφος του που είναι 5 μηνών έγκυος

Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πατέρας για 3η φορά ο Νίκος Καρβέλας - Αυτή είναι η σύντροφος του που είναι 5 μηνών έγκυος

Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο Νίκος Καρβέλας καθώς η σύντροφός του, Ελενα Φερεντίνου είναι έγκυος. Σύμφωνα με το Open Weekend, μάλιστα, η 31χρονη είναι στον 5ο μήνα κύησης.

Ο 70χρονος και η αγαπημένη του είναι ζευγάρι τα δύο τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους, σε τέσσερις περίπου μήνες που θα έρθει το αγοράκι τους.

Η Ελενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια γνωστή για τη βελούδινη φωνή της και τα ιδιαίτερα live της. Και φυσικά, ο Νίκος Καρβέλας της έχει γράψει τραγούδια τα οποία κυκλοφορούν από την Panik.

Νίκος Καρβέλας σύντροφος έγκυος

Ποια είναι τα παιδιά του Νίκου Καρβέλα

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Ελενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα. Με την Αννα Βίσση με την οποία υπήρξε ζευγάρι για χρόνια και με την οποία σημείωσαν και έγραψαν τεράστιες επιτυχίες έχουν αποκτήσει μαζί τη μοναχοκόρη τους Σοφία. Η Σοφία Καρβέλα ζει στη Νέα Υόρκη, έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και χαράσσει τη δική της πορεία επαγγελματικά.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει και τον έφηβο, πλέον, Ανδρέα από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια. Ο μικρός Ανδρέας μάλιστα μοιάζει να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στη μουσική. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καρβέλας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τις δύο πρώην συζύγους του και εκείνες εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Εξαιρετικές είναι και οι σχέσεις των δύο γυναικών με τη νέα σύντροφο του Νίκου Καρβέλα.

«Όταν τα είχα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Καρβέλας μου απαγόρευσε να...»

Πρεμιέρα στο OPENtv με τη νέα της εκπομπή "Ανοιχτά", έκανε η Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης 21/10. Καλεσμένη της ήταν η Άννα Βίσση, η οποία δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, Νίκο Καρβέλα.

Μετά την εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τα όσα άσχημα βίωσε στο γάμο τους, η τραγουδίστρια μίλησε για το πως ήταν η συμπεριφορά του όταν μετά το χωρισμό τους, τα έφτιαξε με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

«Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει καλά μια χαρά αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία κοπέλα αλλά εκεί ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα θα τραγουδώ ότι γουστάρω και μου είπε σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου» ανέφερε η Άννα Βίσση.