Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Το νέο πρόσωπο - έκπληξη που μπαίνει στη σειρά του ALPHA

Αυτό το όνομα δεν το περίμενε κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Το νέο πρόσωπο - έκπληξη που μπαίνει στη σειρά του ALPHA

Ανανεωμένη επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα». Πρόκειται να προστεθούν νέα πρόσωπα στο κωμικό σήριαλ του Alpha, τα οποία θα είναι - έκπληξη.

Μια από τις νέες εισόδους λοιπόν, θα είναι ενός επιτυχημένου ηθοποιού, τον οποίο έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται και κάνουν το γύρω του διαδικτύου, στη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» θα μπει ο Κωνσταντίνος Τζούμας, σε έναν νέο ρόλο. Ποιος είναι ωστόσο ο ρόλος αυτός; Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί έναν ψυχίατρο.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Κωνσταντίνος Τζούμας

Βέβαια, στη επιτυχημένη κωμική σειρά θα έχουμε ακόμη μια νέα είσοδο, αυτή τη φορά ωστόσο θα είναι γυναίκας. Αναμένεται να μπει μια αγαπημένη και πασίγνωστη ηθοποιός, που έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Μεγάλη ανατροπή στην σειρά από την επόμενη σεζόν

Μεγάλη ανατροπή στην σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» από την επόμενη σεζόν, αφού έρχονται αλλαγές. Η σειρά πήρε το πράσινο φως, ωστόσο θα προσθέσει και κάποια νέα πρόσωπα.

H επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» συνεχίζεται για 8η σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της RealLife την επόμενη τηλεοπτική περίοδο οι άνθρωποι του σταθμού πρόκειται να ανανεώσουν την κωμική σειρά.

Στον 8ο κύκλο της «Μουρμούρας» θα προστεθούν λοιπόν και νέα ζευγάρια, δίπλα στα ήδη γνωστά και αγαπημένα.

Εξάλλου ουκ ολίγες φορές είδαμε προσθήκες στη σειρά που άλλοτε αγαπήθηκαν από το κοινό και άλλοτε αντικαταστάθηκαν από άλλα τηλεοπτικά ζευγάρια. Είχαμε όμως και τη εξομολόγηση ενός ηθοποιού της σειράς. Τελικά είναι σε σχέση; Δείτε εδώ τι αποκάλυψε.

Να σημειώσουμε επίσης, πως ηθοποιός που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" λένε πως είναι σε σχέση ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες.