«Κλείσε το στόμα σου» - Άγριος καυγάς στο σπίτι του Big Brother

«Big Brother πάρε θέση αλλιώς φεύγω»

Το live της Παρασκευής ξεκίνησε με μεγάλη ένταση. Η Άννα Μαρία ήταν πραγματικά έξαλλη και αποκάλυψε πως λίγο πριν βγει στον αέρα το Big Brother, είχε λάβει χώρα ένας άγριος καυγάς ανάμεσα σε εκείνη και τον Νικόλα Παπαπαύλου, με τον τελευταίο να της φωνάζει να «κλείσει το στόμα της».

Πρόκειται σίγουρα για δύο από τους πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι οι οποίοι έχουν μπλεχτεί από την αρχή σε αρκετούς καυγάς.

Expand player

Ο καυγάς τους ξεκίνησε, όταν η Άννα Μαρία άκουσε τον Νικόλα Παπαπαύλου να λέει κάτι πίσω από την πλάτη της, με τον ίδιο να προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν ήθελε να την σχολιάσει ή να τη "θάψει" .

Η Άννα Μαρία έδειξε να μην καταλαβαίνει ενώ ζητούσε την άμεση παρέμβαση του Big Brother προκειμένου να μην φύγει από το σπίτι. Λίγο αργότερα το live ξεκίνησε και εκείνη ήταν πραγματικά έξαλλη - δείτε εδώ την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Big Brother: Τι συνέβη τελικά με την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Ψυχαρακη;

Μπορεί το ενδιαφέρον να μονοπωλεί η εμετική ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη και η αποχώρηση του από το σπίτι του Big Brother, ωστόσο ακόμα ένα περιστατικό που επισκίασε το ριάλιτι το Σαββατοκύριακο ήταν και η απόφαση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη να φύγει οικειοθελώς!

Όπως σας παρουσιάσαμε από χτες εδώ στο Υουweekly.gr η νεαρή δικηγόρος μάζεψε τα πράγματά της να φύγει από το σπίτι έπειτα από νέο τσακωμό που είχε με την Σοφία, τονίζοντας πως δεν έχει καμία θέση στο σπίτι του Big Brother! Τελικά αποχώρησε όμως ή όχι;

Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση! Έπειτα από πιέσεις που δέχτηκε η Άννα Μαρία, τόσο από συμπαίκτες της, όσο και από ανθρώπους της παραγωγής πήρε την απόφαση να παραμείνει στο σπίτι του Big Brother! Τώρα για πόσο; Δεν γνωρίζουμε, ωστόσο η Κυριακή την βρήκε μέσα στο σπίτι!

Πηγη: AthensMagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία - Η αναφορά στη μητέρα της

Big Brother: Έξαλλη η Άννα - Μαρία - Η παρεξήγηση και η δημόσια συγγνώμη του Χάρη Βαρθακούρη