Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία - Η αναφορά στη μητέρα της

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία - Η αναφορά στη μητέρα της

Η Άννα Μαρία είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του σημερινού επεισοδίου του Big Brother και έτσι πριν από λίγο, σε μία σύνδεση που είχε με τον Χάρη Βαρθακούρη, δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα όταν έγινε μία αναφορά στην αγαπημένη της μητέρα η οποία την παρακολουθούσε από το στούντιο.

Η δικηγόρος του σπιτιού βρίσκεται σε πολύ ιδιαίτερη θέση σήμερα και από την αρχή του επεισοδίου δεν είναι καθόλου ήρεμη.

Μάλιστα, στην πρώτη κιόλας σύνδεση που είχαν οι παίκτες με τον Χάρη Βαρθακούρη και το πλατό, η παίκτρια τα έβαλε με τον παρουσιαστή. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Στη συνέχεια λοιπόν, η συζήτηση επέστρεψε σε εκείνη και με τη σειρά της, ήθελε να μάθει αν είναι καλά η οικογένειά της. Ο Χάρης Βαρθακούρης της απάντησε πως είναι όλοι καλά και μάλιστα τόνισε πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στούντιο και την παρακολουθεί.

Η Άννα Μαρία στο άκουσμα αυτής της φράσης λύγισε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Big Brother: Βούρκωσε στον αέρα του live η Ραΐσα

Ο Χάρης Βαρθακούρης έφερε τη συζήτηση στην Ραΐσα Κόντι και στη συμπεριφορά που είχε μέσα στο σπίτι αυτή τη βδομάδα. Στη σύνδεση που έκανε λοιπόν με το σπίτι του Big Brother, η διαγωνιζόμενη δε δίστασε να βουρκώσει στον αέρα του live με το τραγούδι που άκουσε.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ραΐσα θέλησε να κάνει μία έκπληξη στους συμπαίκτες της και έτσι τους τραγούδησε ένα τραγούδι, το οποίο την εκφράζει απόλυτα, το οποίο δεν είναι άλλο από το «Δίκιο μου» της Γιώτας Νέγκα.

Όπως εξήγησε η ίδια, το συγκεκριμένο τραγούδι την εκφράζει απόλυτα μιας και έχει περάσει και εκείνη πολλά στην ζωή της.

Έτσι ο Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισε να της κάνει έκπληξη με τη σειρά του και να της αφιερώσει το συγκεκριμένο κομμάτι, με την διαγωνιζόμενη να το τραγουδάει ξανά.

Στο τέλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και εξήγησε στον παρουσιαστή πως δεν μπορούσε να μην δακρύσει με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Νωρίτερα βέβαια βούρκωσε και ο Χρήστος Μακρίδης. Δείτε εδώ το τραγούδι που του αφιέρωσε ο Χάρης Βαρθακούρης.