Big Brother: «Λύγισε» ο Χρήστος Μακρίδης με το τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη

Προκάλεσε συγκίνηση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: «Λύγισε» ο Χρήστος Μακρίδης με το τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη

Με το που έγινε η πρώτη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother, o Χάρης Βαρθακούρης απευθύνθηκε στον Χρήστο Μακρίδη και τον έκανε να «λυγίσει» κανονικά όταν του τραγούδησε live ένα τραγούδι που είχε αφιερώσει κάποτε στη γυναίκα του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μπορεί τώρα να έχει αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την μουσική.

Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα ο «Αντιδήμαρχος» του παιχνιδιού είχε πει πως όταν γνώρισε τη γυναίκα του άκουγε ένα τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη.

Έτσι, ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να του ερμηνεύσει το «Έρωτας είναι» προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση σε όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Χρήστος Μακρίδης μάλιστα, δε δίστασε να βουρκώσει στον αέρα του live, ενώ νωρίτερα στη σύνδεση είχε δημιουργηθεί μία μεγάλη ένταση με την Άννα Μαρία. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Big Brother: Ξεκίνησε χωρίς τον Χάρη Βαρθακούρη το Live - Η ανακοίνωση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Το σημερινό live του Big Brother ξεκίνησε με μία μεγάλη ανατροπή, καθώς αντί για τον Χάρη Βαρθακούρη, στο πλατό βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μάλιστα, απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και έκανε μία σημαντική ανακοίνωση.

Το παγκοσμίου φήμης ριάλιτι, που για ακόμη μια φορά βρίσκεται στην χώρα μας, βρίσκεται στη δεύτερη ζωντανή του μετάδοση, με παρουσιαστή κανονικά τον Χάρη Βαρθακούρη, αλλά δεν ήταν εκείνος, που βγήκε στο πλατό για να παρουσιάσει.

Εκείνος που βγήκε πρώτος, ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και προκάλεσε πανζουρλισμό στο κοινό του Big Brother, δημιουργώντας παράλληλα απορίες για το ποιος βρίσκεται στη θέση του βασικού παρουσιαστή.

Ο ίδιος ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη στο σόου, ενώ μας... ψάρωσε με τον τρόπο, που ανακοίνωσε τον παρουσιαστή. Όπως ξεκίνησε, θα νόμιζε κανείς πως πρόκειται... για ένα νέο πρόσωπο, αφού είπε πως πρόκειται για απόφαση του σταθμού.

Τελικά, ο παρουσιαστής είναι... ο Χάρης Βαρθακούρης, τον οποίο ο Μικρούτσικος φανέρωσε μέσα σε αποθέωση από τον ίδιο και το κοινό, ενώ οι δύο άνδρες συζήτησαν τα τεκταινόμενα της τελευταίας εβδομάδας.

Δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί στο σημερινό επεισόδιο!