Big Brother: Έξαλλη η Άννα - Μαρία - Η παρεξήγηση και η δημόσια συγγνώμη του Χάρη Βαρθακούρη

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Έξαλλη η Άννα - Μαρία  - Η παρεξήγηση και η δημόσια συγγνώμη του Χάρη Βαρθακούρη

Πριν καλά καλά προλάβει να γίνει η πρώτη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother, η Άννα Μαρία φάνηκε να είναι έξαλλη και δε δίστασε να τα βάλει μέχρι και με τον Χάρη Βαρθακούρη, με τον οποίο δημιουργήθηκε μία παρεξήγηση την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι ο παρουσιαστής της ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Η Άννα Μαρία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μεταξύ άλλων, από την πρώτη εβδομάδα, αφού από την ψήφο του κοινού εξαρτάται η παραμονή της στο παιχνίδι, με την ένταση να είναι μεγάλη για την ίδια και να το βγάζει στον αέρα και εναντίον του παρουσιαστή, ο οποίος προκάλεσε μαζί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Βαρθακούρης την αποκάλεσε «Άννα Μαράκι» και η... Άννα Μαρία παρεξηγήθηκε, ζητώντας του να μην την αποκαλεί με αυτό τον τρόπο. Ο παρουσιαστής του σόου της ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση η παίκτρια να σταματούσε εκεί.

Η ίδια άνοιξε κόντρα με τον Νικόλα Παπαπαύλου, ενώ μας θύμισε ότι... δεν είναι ξανθιά, αλλά καστανόξανθη, με τον Παπαπαύλου να επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς να γίνεται βέβαια ακόμα γνωστός ο λόγος για τον οποίο έχει τσακωθεί η Άννα Μαρία μαζί του.

Νέοι έρωτες στο σπίτι του Big Brother - Τα ζευγάρια που θα δημιουργηθούν

Οι 17 παίκτες συνεχίζουν να τα δίνουν... όλα μέσα στο σπίτι του Big Brother και όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, πρόκειται να δημιουργηθούν νέοι έρωτες μέσα στο παιχνίδι, ενώ ήδη από σήμερα, θα δούμε ένα από τα δύο ζευγάρια που θα αναπτυχθούν.

Μπορεί ακόμα οι παίκτες να γνωρίζονται μεταξύ τους ωστόσο είναι αλήθεια πως στο ριάλιτι δε θα αργήσουν να αναπτυχθούν τα πρώτα φλερτ.

Συγκεκριμένα, δύο παίκτες θα έρθουν πολύ κοντά, ενώ ένας άλλος παίκτης θα διεκδικήσει με νύχια και με δόντια της Σοφία Δανέζη.

Αυτοί είναι οι νέοι έρωτες που θα αναπτυχθούν στο σπίτι του Big Brother

Ο λόγος λοιπόν για τον Δημήτρη Κεχαγιά και τη Χριστίνα Ορφανίδου, οι οποίοι θα έρθουν κοντά και θα δημιουργηθεί ένα φλερτ ανάμεσά τους.

Big Brother ζευγάρια στο σπίτι

Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης θα προσπαθήσει να έρθει κοντά με την Σοφία Δανέζη.

Big Brother Σοφία Δανέζη

Δείτε εδώ τα απίστευτα σχόλια που έκανε ένας ηθοποιός Big Brother!