Αποκάλυψη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Ο Νίκος Καρβέλας με την σύντροφο του..."

Που πέτυχε το νέο ζευγάρι η Σταματίνα;

Μια αποκάλυψη έκανε στη σημερινή εκπομπή του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή που αφορά τον Νίκο Καρβέλα και την νέα του σύντροφο!

Πιο συγκεκριμένα, χθες, 8 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Καρβέλας είχε τα γενέθλιά του. Ο μουσικοσυνθέτης έγινε 69 χρονών και η Άννα Βίσση του ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποστάροντας μία υπέροχη κοινή τους φωτογραφία!

Expand player

Με αφορμή τα γενέθλια του Νίκου Καρβέλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν δίστασε να κάνει μία αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day: «ήμουν με τα παιδάκια μου πριν κανένα μήνα σε εμπορικό κέντρο και είδα τον Νίκο Καρβέλα με την νυν σύντροφό του, όχι έρωτας, παιδιά ήταν πιασμένοι, αγκαλιασμένοι, πολύ ερωτευμένοι! Φορούσαν και τα ίδια γυαλιά ηλίου. Δεν φαντάζεστε πόσο αγαπημένοι ήταν. Ήμουν με τα παιδιά μου και το παρατήρησα»

Νίκος Καρβέλας: Συγκίνησε το διαδίκτυο η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε μετά το θάνατο της μητέρας του

Πριν από λίγο μόλις καιρό, δημοσιεύθηκε στο Instagram μία φωτογραφία η οποία κατάφερε να συγκινήσει όλο το διαδίκτυο και στην οποία απεικονίζεται ο Νίκος Καρβέλας με την αγαπημένη του μητέρα, μερικά χρόνια πριν από τον θάνατό της.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε μεγάλη αδυναμία στην μαμά του και δεν το έκρυβε σε καμία περίπτωση. Μπορεί ο ίδιος να επιλέγει να είναι σιωπηλός στα social media, ωστόσο το διαδίκτυο είναι γεμάτο με φωτογραφίες από τη ζωή του.

Μία από αυτές, είναι και η φωτογραφία της μητέρας του που εντοπίσαμε. Ο Νίκος Καρβέλας βρίσκεται πάνω στην σκηνή και από κάτω τον περιμένει η αγαπημένη του μαμά η οποία τραγουδάει μαζί του και δείχνει να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ που απολαμβάνει τον γιο της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγκαλιά Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση - Όμορφες στιγμές για το πρώην ζευγάρι

Αδιανόητο! Διαβάστε ένα από τα καλύτερα ποιήματα του Νίκου Καρβέλα