Αγκαλιά Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση - Όμορφες στιγμές για το πρώην ζευγάρι

Η κοινή φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγκαλιά Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση - Όμορφες στιγμές για το πρώην ζευγάρι

Όμορφες στιγμές περνάει σήμερα ο Νίκος Καρβέλας, καθώς έχει τα γενέθλια του. Ο τραγουδιστής τα γιορτάζει με την πρώην σύζυγό του Άννα Βίσση και άλλα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τους φωτογραφία, με την οποία θέλησε να του ευχηθεί.

«Πολλά χρόνια ...χρόνια Πολλά @ονικοσδενεχειInstagram #σαντοντοκαιτοσι #myoneandonlyfriend #unique #hismusic #mymusic#ourmusic», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αννα Βίσση. Η Άννα Βίσση, έφερε στη δημοσιότητα τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε Αννίτα Πάνια - Νίκο Σαμοΐλη.

Νίκος Καρβέλα Άννα Βίσση

Λίγα λόγια για τον Νίκο Καρβέλα

Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1951 στον Πειραιά.[1] Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική σε ηλικία πέντε ετών, οπότε απέκτησε και το πρώτο του πιάνο. Στα φοιτητικά του χρόνια, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Rolling Stones. Είναι Απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ωστόσο, για πρώτη φορά έγινε γνωστός για τις συνθέσεις του στο τέλος της δεκαετίας του 1970, άλλοτε με το όνομα Νίκος Καρβέλας και άλλοτε με το ψευδώνυμο Νίκος Λεονάρδος. Η μουσική του κινείται στο πλαίσιο της ποπ, αλλά με επιρροές από τη ροκ και τη λαϊκή μουσική. Τα τελευταία άλμπουμ του απέκτησαν έναν πιο ροκ ήχο. Τη δεκαετία του 1980, ξεκίνησε και η προσωπική του επιτυχία ως τραγουδοποιός, δημιουργώντας ένα πλαίσιο τραγουδιών μεταξύ της ποπ και ροκ μουσικής, που αργότερα ακολούθησαν και άλλοι δημιουργοί και έφτασε στο αποκορύφωμα την δεκαετία του 1990.

Αποτελεί τον δημιουργό του μεγαλύτερου μέρους της δισκογραφίας της Άννας Βίσση. Με την Βίσση τα τελευταία 40 χρόνια δημιούργησαν μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στην ιστορία της ελληνικής μουσικής, καθώς τα άλμπουμ τους είχαν μεγάλη εμπορική επιτυχία και αρκετά κερδισμένα βραβεία, ενώ για την τραγουδίστρια δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών με στοιχεία από λαϊκό, ποπ, ποπ - ροκ, ντίσκο, μπαλάντες, ροκ όπερα, μιούζικαλ, ελαφρολαϊκά τραγούδια, τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικα. Με την Βίσση μετρούν μέχρι σήμερα 26 δίσκους, 33 singles, πάνω από 10 ντουέτα, 3 θεατρικά έργα, 11 χρυσούς δίσκους, 8 πλατινένιους, 5 διπλά πλατινένιους, ένα τριπλά, ένα τετραπλά και ένα έξι φορές πλατινένιο.

Επίσης έχει συνεργαστεί με σημαντικούς τραγουδιστές, γράφοντας τραγούδια που έγιναν επιτυχίες και τα οποία ερμήνευσαν οι: Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Ρίτα Σακελλαρίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Δούκισσα, Κατερίνα Στανίση, Μπέσσυ Αργυράκη, Σάκης Ρουβάς, Λίτσα Διαμάντη, Πασχάλης Τερζής κ.ά.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει πουλήσει 5.500.000 δίσκους σε όλη την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Προσωπική ζωή - Η γνωριμία του Νίκου Καρβέλας με την Άννα Βίσση και την Σοφία Καρβέλα

Το 1983 παντρεύτηκε την Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια Άννα Βίσση, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρο Κυπριανού. Έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Σοφία (γενν. 1983). Με την Βίσση χώρισαν το 1992.

Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση του με την τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, με την οποία παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2010 αλλά χώρισαν το 2016. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Ανδρέα (γενν. 1 Ιανουαρίου 2008).