Χρήστος Χατζηπαναγιώτης - Υρώ Μανέ: Ο άγριος τσακωμός - "Δεν έχουμε επαφές!"

Όλα όσα είπε στην συνέντευξή του!

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο ήταν καλεσμένος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον άγριο τσακωμό του με την Υρώ Μανέ όταν έπαιζαν μαζί στο θέατρο «Αποθήκη», στο «Σεσουάρ για Δολοφόνους».

«Με την Υρώ τσακωθήκαμε όταν τελείωσαν τα ‘’Εγκλήματα’’ και συνεργαστήκαμε στο θέατρο ‘’Αποθήκη’’. Ήταν πολύ δυσάρεστο και για τους δυο μας. Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν εκείνη τη χρονιά τελείωνε 30 Απριλίου. Μιλάγαμε μόνο πάνω στη σκηνή» ανέφερε.

Expand player

Και συνέχισε: «Δεν έχουμε επαφές, δεν βλεπόμαστε. Ήταν ένας σοβαρός τσακωμός. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έχουν και οι δυο άδικο και επίσης έχουν και οι δυο τα δίκια τους. Εγώ θα σου πω ότι είχα δίκιο αλλά δεν έχει καμία σημασία. Ωστόσο δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι του Χρήστου και της Βίκυς Σταυροπούλου στη Μάνη!


Αυτές οι σχέσεις, που είναι σχέσεις ζωής, όταν σπάσει το γυαλί… Με την Υρώ δεν ήμασταν απλώς φίλοι. Ήμασταν κολλητοί φίλοι. Είχα γίνει κουμπάρος της. Ήμασταν πολύ στενά δεμένοι. Το σκέφτομαι με θλίψη όποτε το σκέφτομαι. Να είναι καλά…».

Δημόσια έκκληση από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: "Βοηθήστε με να απαλλαγώ"

Έκκληση κάνει ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, που με δημόσιο μήνυμα ζητά την βοήθειά μας. Διαβάστε παρακάτω τα όσα έγραψε σε ανάρτηση που έκανε και από ποιον θέλει να απαλλαγεί. Τι έχει συμβεί;

Ειδικότερα ο γνωστός ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι έχει πέσει θύμα απάτης. Όπως ανέφερε στο ποστ του κάποιος έχει δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ στο Instagram, ενώ δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει και εικόνες του ηθοποιού.

Ο ίδιος ζητά λοιπόν τώρα από τους followers του στα social media να τον κάνουν report (σ.σ. να τον αναφέρουν) ώστε να κατέβει ο συγκεκριμένος λογαριασμός.

"Εμφανίστηκε πριν λίγο αυτός ο λογαριασμός που χρησιμοποιεί το όνομα μου και τις φωτογραφίες μου… σας παρακαλώ αν δεν σας κάνει κόπο να μπείτε και να τον αναφέρετε σαν σπαμ… χαρακτηριστικό είναι οι λίγοι ακόλουθοι …οι λίγες αναρτήσεις και το Μαμα Ροζαν χαχα που λέει στο προφιλ… σας παρακαλώ βοηθήστε να απαλλαγώ! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω… για να βρείτε τον σπαμ γράψτε christos_chatzipanagiotis και θα εμφανιστούν δυο…διαλέξτε αυτόν που είπαμε χαχα" έγραψε χαρακτηριστικά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Υρώ Μανέ: «Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν από τα Εγκλήματα»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μεγάλη αποκάλυψη για πασίγνωστη ηθοποιό! «Έφυγε κλαίγοντας...»