Υρώ Μανέ: «Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν από τα Εγκλήματα»

Η αποκάλυψη της για τη θρυλική σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Υρώ Μανέ: «Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν από τα Εγκλήματα»

Η Υρώ Μανέ ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Dot, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην θρυλική σειρά του ANT1, «Εγκλήματα», ξεκαθαρίζοντας πως πλέον δεν έχει καμία επαφή με τους συντελεστές του σίριαλ.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία από τις σειρές που έχουν καταφέρει να γράψουν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και όχι άδικα, αφού με τις ατάκες και τις εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών, τα «Εγκλήματα» έκλεψαν τις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Υρώ Μανέ, μία από τις πρωταγωνίστριες της σειρές, αναφέρθηκε σε πιθανούς καυγάδες που μπορεί να είχαν προκύψει στα γυρίσματα, σχολιάζοντας πως αυτά συμβαίνουν, ωστόσο προσπαθεί να κρατάει μόνο τα καλά.

Υρώ Μανέ εγκλήματα

Τέλος συμπλήρωσε πως η φύση αυτής της δουλειάς είναι τέτοια που πολλές φορές δε σου επιτρέπει να κρατήσεις επαφές με τους συναδέλφους σου, κάτι που συνέβη δηλαδή και με την ίδια.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, πως δύο ηθοποιοί από τα εγκλήματα πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά των Ρήγα - Αποστόλου. Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται!

Αυτή ήταν η αποκάλυψη που έκανε η Υρώ Μανέ για τα «Εγκλήματα»

«Όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια… Δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε. Ω γέγονε, γέγονε και πάμε παρακάτω.

Στο θέατρο είναι σκληρό να υπάρχουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές, στην τηλεόραση δεν είναι» πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός. «επειδή έχεις να κάνεις κάθε μέρα με τον άλλον. Είναι ζωντανό, είναι άλλο. Στην τηλεόραση μπορεί ο σκηνοθέτης να σου κάνει ένα πλάνο που να μην είσαι καν εκεί.

Αυτή είναι η λογική της δουλειάς. Ξέρεις ότι αυτό θα τελειώσει οπότε δεν επενδύεις σε σχέσεις με τους συναδέλφους», σχολίασε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.