Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μεγάλη αποκάλυψη για πασίγνωστη ηθοποιό! «Έφυγε κλαίγοντας...»

«Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση...»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μεγάλη αποκάλυψη για πασίγνωστη ηθοποιό! «Έφυγε κλαίγοντας...»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για πασίγνωστη ηθοποιό που απασχολεί τα media το τελευταίο διάστημα! Είπε χαρακτηριστικά: «Έφυγε κλαίγοντας...»

Ο ηθοποιός συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα». Σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day», στον Alphatv.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά ανοικτά για τους λόγους που η Ελένη Καστάνη αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση.

Συγκεκριμένα είπε:

«Το γεγονός είναι ότι κάποια στιγμή, 10 μέρες πριν την πρεμιέρα, η Ελένη, για προσωπικούς της λόγους, αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση. Όχι, δεν τσακώθηκε με κανέναν. Υπήρχε μια, ας πούμε, δυσφορία… Ξέρεις, στο θέατρο παίζεις με την ψυχή σου. Υπάρχουν, λοιπόν, μερικά πράγματα που ενδεχομένως να μην σου ταιριάζει αυτό, το άλλο, ο ρόλος ο συγκεκριμένος ή να θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζει. Υπήρχε μια τέτοια διάθεση καιρό, εμείς κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας, και ο όλος ο θίασος και ο σκηνοθέτης και η παραγωγή, να το απαλύνουμε όλο αυτό.

Νομίζαμε ότι έχει βρει τον δρόμο του μέχρι που την περασμένη Δευτέρα ανακοίνωσε στην παραγωγή ότι δυστυχώς δεν μπορεί να είναι και πρέπει να φύγει. Όπως μου είπε η ίδια στο τηλέφωνο, που με πήρε αμέσως μετά την ανακοίνωσή της ότι θα αποχωρήσει, κλαίγοντας και σε πολύ άσχημη κατάσταση μου ζητούσε συγγνώμη για όλο αυτό που συνέβη, μου είπε ότι ξέρει τι άσχημη κατάσταση δημιουργεί, αλλά δεν μπορούσε να το αντέξει αυτό. Κι εγώ της είπα ότι πράγματι είναι μια μεγάλη σύγχυση αυτή που δημιουργείται σε όλο το θίασο, αλλά συμμερίζομαι το γεγονός ότι δεν το αντέχει αυτό.

Διαβάσαμε με έκπληξη στο θίασο μια δήλωση που υποτίθεται, και λέω υποτίθεται γιατί δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε, μια δήλωση της Ελένης που είπε ότι δεν είναι μόνο οικονομική κρίση, είναι και κρίση αξιών. Αυτό όταν το διαβάσαμε, όλοι μας αναρωτηθήκαμε τι είναι αυτό που εννοούσε, αν όντως το είπε έτσι η Ελένη. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι μπορεί να είναι αυτό. Η πραγματική κρίση, πάντως, είναι ότι η παράσταση έμεινε ξεκρέμαστη. Ευτυχώς βρέθηκε η Βίκυ… Επειδή κινδύνευε να τιναχτεί η παράσταση στον αέρα και η δική μας περιοδεία, αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Καστάνη: Ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση και η συγγνώμη! (Βίντεο)

Η ηθοποιός Ελένη Καστάνη ζήτησε συγγνώμη από τους συναδέλφους της για την αποχώρησή της από την παράσταση! Ποιος ήταν όμως ο λόγος που αποχώρησε;

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν την πρεμιέρα η γνωστή ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» και την θέση την τώρα καλύπτει η Βίκυ Σταυροπούλου!

Ο Αργύρης Αγγέλου που συμμετέχει στην παράσταση έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων είπε:

«Η Ελένη Καστάνη προφανώς δεν ένιωθε καλά μέσα σε αυτό, δεν ήταν ευτυχισμένη. Αυτό που είπαμε στο τηλέφωνο, γιατί είχε την ευγένεια και τη γλυκύτητα να μας πάρει όλους τηλέφωνο και να μας ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση που μας προκάλεσε, είχε συναίσθηση, δεν είναι ότι είναι αναίσθητη η γυναίκα. Η περιοδεία είναι πάρα πολύ δύσκολη και σημασία έχει ένας άνθρωπος να περνάει καλά και να είναι ευτυχισμένος. Από τη στιγμή που η Ελένη τώρα είναι καλύτερα, είμαστε κι εμείς χαρούμενοι γι’ αυτό.

Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα βγει να μιλήσει η ίδια, θεωρώ ότι είναι καλό να πάρει η ίδια την απόσταση και τον χρόνο και να βγει να πει πως ένιωθε αν θέλει. Εμείς, αυτό που αντιληφθήκαμε στην πρόβα… εγώ καταλάβαινα ότι δεν ένιωθε καλά μέσα σε αυτό, δεν περνούσε καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο: