GNTM 3: Ο φίλος της Ιωάννας Τούνη που άφησε «ξερό» τον Δημήτρη Σκουλό με τα ρούχα του

Πώς τα πήγε με τους κριτές;

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε και έναν πολύ καλό φίλο της Ιωάννας Τούνη να έρχεται ενώπιον των κριτών και να καταφέρνει να αφήσει «ξερό» τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος θέλησε να μάθει πώς μπορεί και αγοράζει τα ακριβά του ρούχα!

Ο γνωστός φωτογράφος αποκάλυψε πως έψαξε το προφίλ του στο Instagram και εντυπωσιάστηκε με τις φωτογραφίες του και με τα looks του.

Expand player

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως ενώ οι κριτές αναγνώρισαν την λατρεία που έχει ο Μηνάς στη μόδα, δεν του έδωσαν τα πολυπόθητα ναι και έτσι δεν κατάφερε να περάσει στο bootcamp.

GNTM 3: Το μοντέλο που δουλεύει από βρέφος «τρέλανε» τους κριτές - Η αναφορά της Βίκυς Καγιά στον γιο της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον Κωνσταντίνο ο οποίος δουλεύει σαν μοντέλο από βρέφος και συγκεκριμένα από 6 μηνών. Κατάφερε να «τρελάνει» τους κριτές με την εμφάνισή του ενώ η Βίκυ Καγιά έκανε και μία αναφορά στον γιο της, Κάρολο.

Ο Κωνσταντίνος φάνηκε να έχει εμπειρία και έτσι οι κριτές θέλησαν να μάθουν τα πάντα σχετικά με τα βήματα που έχει κάνει μέχρι τώρα στον χώρο.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα είπε πως της θυμίζει πολύ τον γιο της επειδή έχει κι αυτός μπουκλάκια. Δείτε ωστόσο τι αλλάζει στο GNTM 3.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα πάνω κάτω στο GNTM 3 - Τι αλλάζει στο ριάλιτι

GNTM 3: Ο Παναγιώτης που άφησε "άφωνη" τη Ζενεβιέβ