Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Ο Παναγιώτης που άφησε "άφωνη" τη Ζενεβιέβ

Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνε!

GNTM 3: Ο Παναγιώτης που άφησε
News 14.09.2020 21:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Νέο επεισόδιο σήμερα στο GNTM 3 και ξεκίνησε πολύ δυναμικά, καθώς είδαμε την οντισιόν του Παναγιώτη ο οποίος κατάφερε να αφήσει εντελώς «άφωνη» την Ζενεβιέβ η οποία χρειάστηκε να ακούσει μόνο το όνομά του για να του δώσει το ναι!

Το μοντέλο κατάφερε να εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή τους κριτές μόνο με το βλέμμα του, ενώ αποκόμισε πολύ θετικά σχόλια και για το περπάτημά του και το σώμα του.

Ο Δημήτρης Σκουλός ρώτησε το όνομά του και μόλις είπε Παναγιώτης, η Ζενεβιέβ φώναξε «Παναγιώτης;» και πάτησε αμέσως το ναι! Δείτε ωστόσο τι αλλάζει στο GNTM 3.

Έξαλλος διαγωνιζόμενος του GNTM 3 με Καγιά, Σκουλό Μπράτη, Ζενεβιέβ - «Πέρασαν άτομα που...»

Έξαλλος έγινε διαγωνιζόμενος του τρίτου κύκλου του GNTM με τους τέσσερις κριτές: Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζαρί. Ο ίδιος έκανε καταγγελία για το παιχνίδι, δημόσια.

Μπορεί τον συγκεκριμένο να τον είδαμε στην audition, ωστόσο, όπως αποκάλυψε έφτασε μέχρι τα boot camp, καθώς τον έκοψαν και δεν πήγε παρακάτω.

«Πήγα μέχρι τα Bootcamp. Με κόψανε γιατί το ύψος μου δεν ήταν αυτό που ζητούσανε», ανέφερε αρχικά ο Πασχάλης Ηλιάδης. «Καλώς ή κακώς φύγαμε, προχωράμε...», συνέχισε.

Μάλιστα ο αγρότης, έκανε και μια δημόσια καταγγελία «Το GNTM απευθύνεται μόνο σε μοντέλα. Πέρασαν άτομα τα οποία δεν ήταν να περάσουν, είχαν κάποιο βύσμα, είχαν κάτι άλλο». Αυτοί είναι οι παίκτες που βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το περιστατικό πίσω από τις κάμερες του GNTM 3 που δεν γνώριζε κανείς

Ερωτευμένο ζευγάρι στο σπίτι του GNTM 3

Share