Τα πάνω κάτω στο GNTM 3 - Τι αλλάζει στο ριάλιτι

Καμία σχέση με τους προηγούμενους κύκλους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στο GNTM 3 - Τι αλλάζει στο ριάλιτι

Νέα σεζόν φέτος για το GNTM και όπως όλα δείχνουν θα έρθουν τα πάνω κάτω με τις τελευταίες εξελίξεις που έγιναν γνωστές. Στο ριάλιτι θα δούμε πολλές και σημαντικές αλλαγές από τη στιγμή που οι διαγωνιζόμενοι θα μπουν στο σπίτι.

Στους δύο πρώτους κύκλους, είδαμε πως μερικά concept στις φωτογραφίσεις ήταν εντελώς απαιτητικά. Ποιος θα ξεχάσεις τις φωτογραφίσεις με τα φίδια ή τη δοκιμασία με τα μοντέλα να κατεβαίνουν το κτίριο.

Γι’ αυτά τα concept υπεύθυνη creative director του GNTM3, Ζενεβιέβ Μαζαρί. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος λόγω κορονοϊού, θα αλλάξουν πολλά. Οι φωτογραφίσεις θα γίνονται σε ένα ανοιχτό χώρο, ο οποίος θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του concept.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε ώστε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις των μοντέλων αλλά και της παραγωγής, στα μέτρα του περιορισμού της εξάπλωσης του Covid-19.

Δείτε εδώ και όλα όσα αποκάλυψε ένας διαγωνιζόμενος που κόπηκε από τους κριτές.

GNTM 3: Αυτοί είναι οι παίκτες που βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι!

O 3ος κύκλος του GNTM έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στο Star και φέτος αντιμέτωπα για τον επίζηλο τίτλο δεν θα βρεθούν μόνο κορίτσια, αλλά και αγόρια! Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν ήδη ξεχωρίσει από τις οντισιον και εμείς ξέρουμε ήδη ποιοι παίκτες βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι!

Tο reality μόδας, λοιπόν, περιλαμβάνει υποψηφίους και από τα δύο φύλα, που θα διαγωνιστούν για να κατακτήσουν τον τίτλο του κορυφαίου μοντέλου της Ελλάδας, αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή “Ευτυχείτε” που έκανε πρεμιέρα στο Open, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε αποκλειστικά τα πρόσωπα που έχουν περάσει το… κατώφλι του σπιτιού του GNTM. Δείτε το μοντέλο που ζάλισε κριτές και κοινό!

Αυτοί, λοιπόν είναι οι:

  • Ηρακλής Τσουζίνοβ
  • Ανδρέας Αθανασόπουλος
  • Δημήτρης Κοκκονάκης
  • Μαρινέλα Ζίλα
  • Παρασκευή Κερασιώτη
  • Χρύσα Γαμβράκη
TAGS