GNTM 3: «Ζαλίζει» το Instagram ο Κρητικός που πήρε τα μυαλά των κριτών

Και όχι άδικα...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Ζαλίζει» το Instagram ο Κρητικός που πήρε τα μυαλά των κριτών

Η πρεμιέρα του GNTM 3 ολοκληρώθηκε και η αλήθεια είναι πως ένας από τους παίκτες που μας τράβηξε την προσοχή ήταν ο Κρητικός που τόσο με το πρόσωπό του όσο και με το σώμα του, κατάφερε να πάρει τα μυαλά των κριτών. Το YouWeekly.gr τον εντόπισε στα social media και αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι με τις φωτογραφίες του, προκαλεί ζαλάδες στο Instagram!

Είναι ψηλός, μελαχρινός και έχει τις τέλειες γωνίες στο πρόσωπό του. Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε για τον Δημήτρη Κοκονάκη, ο οποίος ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους που τράβηξαν τα βλέμματα και συγκέντρωσαν πλήθος θετικών σχολίων στην κριτική επιτροπή.

Ο Άγγελος Μπράτης μάλιστα, ενθουσιάστηκε τόσο που πάτησε το «ναι» πριν ακόμα προλάβει να βάλει το μαγιό του ο Δημήτρης Κοκονάκης - δείτε εδώ την οντισιόν του.

Αυτό είναι το Instagram του κούκλου Κρητικού που τρέλανε το GNTM 3

GNTM 3: Ποιος «Φραουλίτσας» του Survivor; Γνωρίστε τον «Καρπουζάκι»

Ποιος «Φραουλίτσας» από το Survivor; Γνωρίσαμε τον «Καρπουζάκι» στις audition του GNTM 3 και τα σχόλια που δέχτηκε από τους κριτές ήταν πολλά.

Ο λόγος για τον Δαμιανό, ο οποίος είναι personal trainer, 24 χρόνων και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με την εμφάνιση του.

Πρώην που δυσαρεστήθηκε ήταν η Βίκυ Καγιά, αφού είχε πολλά τατουάζ στο σώμα του, όπως το καρπούζι στο λαιμό του, το οποίο δεν άργησε να σχολιαστεί έντονα από την ίδια. Δείτε ωστόσο και τον άνδρα plus size μοντέλο που περπάτησε με ψηλοτάκουνα.

TAGS