GNTM 3: To plus size μοντέλο περπάτησε με τακούνια και «τρέλανε» τους κριτές

Τον πέρασαν στην επόμενη φάση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: To plus size μοντέλο περπάτησε με τακούνια και «τρέλανε» τους κριτές

Το πρώτο plus size μοντέλο του GNTM 3 περπάτησε στην πασαρέλα της audition και «τρέλανε» τους 4 κριτές, τόσο με τις πόζες του όπως και με το περπάτημα του, αφού φορούσε τακούνια.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μελισσά που είναι 28 χρονών, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και πήγε στο ριάλιτι μοντέλων για να νικήσει.

Ο Κωνσταντίνος δεν δίστασε να βάλει ψηλοτάκουνα και να περπατήσει μπροστά στους κριτές, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για τα boot camps. Δες ποιος παίκτης πήρε τη wild card.

GNTM 3: Ο κούκλος Κρητικός που «μάγεψε» και τους 4 κριτές

Στις πρώτες audition του GNTM 3 πέρασε και ο Δημήτρης από τα όμορφα Χανιά της Κρήτης, ο οποίος είναι γυμναστής. Ο διαγωνιζόμενος, «μάγεψε» και τους 4 κριτές που τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είχε βγει για ποτό και τον εντόπισε ένας scouter για να του πει ότι πρέπει να γίνει μοντέλο, ενώ όπως ανέφερε έχει κάνει και Εύζονας.

Στα Χανιά είπε στους κριτές, ότι δούλευε ως μηχανικός αυτοκινήτων ώσπου ανέβηκε στην Αθήνα για να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Όπως ήταν λογικό, ο Δημήτρης «μάγεψε» τους κριτές και κατάφερε να αποσπάσει τα τέσσερα ναι. Δείτε και τον αγρότη που... κέρασε χαλβά τους κριτές αλλά τους δίχασε.

TAGS